Fullt upp nu!!!


Jag vet man inte ska klaga men jag gör det ändå....JÄKLAR VAD VARMT DET ÄR!! Måste lätt vara 40 grader...vanligtvis vill vi njuta lite av solen när vi hämtat barnen i skolan men idag låste vi snabbt in oss i huset och satte på ACn....det bara rinner om oss så fort vi går ut.
 
Ikväll tänkte vi åka över till Lanta Old Town och gå på Lanta Lanta festivalen. Det var himla trevligt förra året så vi hoppas på en upprepning. Festivalen startar med en parad och Sunny ska gå i den...och vara utklädd...så vi kommer stå redo med kameran o heja på henne. Hon hade lite ångest eftersom hon ska vara iklädd en traditionell väldigt färgglad thaidräkt :-)
 
Vi har haft fullt upp på sistone...har knappt hunnit med våra långfrukostar ;-) Det har varit mycket med det nya stället samtidigt som vi haft mycket kontakt med spekulanter på Papillon. Vi håller ju dessutom på att starta upp ett nytt företag till Lazy Days och det är ju galet mycket pappersarbete och annat som behöver fixas. Vi får vara som hökar på bygget för de gör helt knäppa lösningar om vi inte stoppar dem, häromdagen när Jens åkte ner så hade elektrikern dragit in typ 350 vita plaströr på hela väggarna i våra träbungar...han blev helt chockad, hur tänkte de?? Vi fick stoppa elektrikern och ringa vår landägare...det blir till att göra om och göra nytt!
 
Tanken är att vi ska dyka imorgon....både Jamie, Jens och jag ska göra 2 dyk var medan Oliver får nöja sig med att snorkla. Dock har det blåst rejält idag så vi väntar på en väderprognos kl 17 innan vi vet säkert.
 
Vi lägger mycket tid på att planera inköp på Lazy Days. Igår gick vi av en tillfällighet in på ett fik på Long Beach som heter Livingroom...mycket trevligt ställe med grymt goda mackor! I vilket fall blev vi förälskade i stolarna de hade och frågade ägarna var de fått tag i dem...självklart var det i Chang Mai, det är ju där allt fint tillverkas....men hör o häpna vilken tur vi hade när de berättade att de faktiskt har en massa stolar i sitt förråd som de inte packat upp ännu för de hade inte plats för dem. Vi köpte alla de hade, 18 stycken....vi ska ha dem på våra bungalow-terasser på Lazy Days.
 
Mamma kommer ner på tisdag...ohh så härligt! Barnen längtar efter henne och det gör vi me! Varenda gång mamma kommer ner och stannar en månad så känns det som om hon precis kom när hon ska åka hem, tiden går för fort. Nästa år får vi dock ha henne hos oss lite längre period tror jag.
 
Vi har gjort upp med boende för nästa säsong. Vi kommer flytta över gatan till ett annat hus. Tyvärr ingen pool men vi prioriterade planlösningen, det är 3 sovrum på samma plan och det ska bli lyxigt. Idag bor vi ju som ni vet väldigt fint men nackdelen är att vi inte kan utnyttja alla sovrummen eftersom ett av sovrummen ligger i ena huset och de andra två i huset bredvid....barnen är ju fortfarande så små att vi vill ha dem i samma hus på natten.
 
Hoppas allt är bra där hemma. Nu är det bara två månader kvar tills vi ska åka till Sydafrika och sedan vidare till Sverige :-)
 
 
Solnedgång på Long Beach...
 
Här är vi och äter på Suza Hut med familjen Engvall...
 
Barnen röjde loss så de såg ut som sandtroll när vi kom hem.
 
Här är vi på beachen och Jens lär ut sina stora kunskaper i fotboll till Oliver :-)
 
Som ni ser är det vår "hemliga strand" he he.
 
Runt udden från den här stranden finns en ännu finare liten vik..
 
Vackert!
 
En shake i solen är aldrig fel!
 
Världens sötaste båt står strandas bakom restaurangen.
 
Här håller jag för första gången lilla Tonrak...sicken liten snutta!!
 
Jamie fick en massa fina leksaker av familjen Engvall och här leker han med sin radiostyrda helikopter.
 
Den här stolen var det i hittade och nu köpte in till våra terasser, fina va!
 
Lazy Days bygget.
 
Vi har byggt ut terasserna rejält för att man ska kunna sitta där och njuta av utsikten...
 
...som inte är fel alls :-)
 
Inga säkerhetslinor här inte...taket snart på plats.
 
Jens spanar efter brudar förmodligen :-)
 
Våra 3 beachfront-bungar börjar bli klara...
 
Utsikten från dem....underbart!
 
Toaletten i en av bungarna...duschhörna bakom väggarna och toalett med handfat o bänk hitåt.
 
Vår lilla vik...love it!!
 
// Hörs snart igen! Kram Caroline
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Corrina

Gud vad fina stolar , och vad mysigt det är på Relax Beach ;-)

Postat den: 2014-03-07 / 11:32:03


Postat av: Ida

Haha, älskar byggarnas rörid'e, klart man vill ha en massa vita plaströr i sin bungalow...:) Gott å höra annars att det går framåt, även om jag är lite småledsen över att ni ska sälja Papillon, lite nostalgisk bara, men det går säkert över när jag får se ert nya ställe! Spännande :) Massor av kramar till er alla era monsterdiggare!

Svar:
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2014-03-09 / 09:46:42


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:
Spara uppgifter!