Här är allt luuuuuugnt!


Hej på er alla!
 
Hur mår ni där hemma? Hoppas ni alla haft en riktigt skön midsommar :-)
 
Ni undrar kanske varför jag inte bloggar? Har liksom inte haft lust på sistone....har känts som att jag inte har något intressant att skriva, det har inte hänt nåt direkt. Men jag skriver några rader ändå :-)
 
Vi jobbar stenhårt på Papillon varja dag...eller iallfall måndag till fredag. Åker dit varje dag kl 9.30 och åker inte därifrån förrän 12.30 så ni kan ju förstå hur trötta vi är ;-) Vi har blivit så lata så till o med vår personal börjar pika oss. Lai o Daeng skrattade häromdagen och sa....everything tomorrow tomorrow....hehe....men vi kommer väl upp i varv snart igen. Vi har faktiskt jobbat väldigt hårt i trädgården, det är ju inget enkelt jobb att få bort alla löv som ramlat ner sista 2 månaderna. Jag har blåsor på händerna och så mycket träningsvärk att jag knappt kan gå.
 
Vi öppnar upp Papillon på måndag och ska ha öppet hela juli och augusti. Ska bli spännande att se hur mycket folk vi får. Vi är nästan redo för att öppna, ska bara köpa in varor och laga lite mat. Vår underbara personal hade ju jobbat så hårt medan vi var iväg så vi har inte behövt stressa en enda gång.
 
En lite komisk grej som hände dock var att killen som fogade om hela vår pool var tydligen inte medveten om att fogen måste torkas bort från plattorna direkt..han lät det sitta ett tjockt lager i typ en vecka. Vi blev helt förfärade när vi kom hem o såg detta. Det slutade med att de satt typ 8 personer i poolen en hel dag och hackade bort fogen :-)
 
En härlig sak som hände idag var att Weiw kom förbi och frågade om hon kan få komma tillbaka till Papillon. Det var visst inte så kul som hon trodde att jobba hos tandläkaren. I vilket fall så gillar ju vi Weiw och valde att ta tillbaka henne så hon börjar hos oss om en vecka :-) Känns som hela vår lilla familj är samlade snart. Vi behöver inte ens registrera henne som anställd igen för vi hann aldrig plocka bort henne ur våra företagspapper. Lai o Daeng blev också glada att se henne.
 
Våra små söta valpar här uppe i huset (som egentligen inte är våra) kommer snart få nya hem. Ägaren till Garden Hill Resort (där vårt hus ligger) ska placera ut dem hos sin personal istället eftersom hundar inte är tillåtna på området. Kan ju inte bli bättre....då kanske vi kan få sova en hel natt igen. Men vi kommer alla att sakna dem...jättemycket. Oliver kommer nog bli helt knäckt....han dyrkar dem :-)
 
Oliver med sin bästis Modig.
 
Här har de nästan fått klart poolen. Nu är den nyfogad och inga vassa kanter ska finnas kvar.
 
Poolhuset är nymålat, det försvann nästan i växtligheten :-)
 
Jäklar vad vi eldar löv nu....måste se ut som en skogsbrand.
 
Lai som sliter på som vanligt...vad hade vi gjort utan henne o Daeng?
 
Nytt staket mellan poolhuset o restaurangen...med en hundlucka :-)
 
Muren och toaletten på baksidan är klara och ska bara målas.
 
Vi har köpt nya tonade glasskivor till borden för att få lite mindre slitage. Färgen flagnar bort så fort annars.
 
 
Välkommen tillbaka Weiw :-)
 
Här är vi nere på Relax Beach o tar en kvällsfika....vi älskar den stranden, sitter där flera gånger i veckan o bara myser medan barnen leker.
 
Njuter av stillheten....
 
De här godingarna kom vi förbi när vi tog en kvällspromenad häromdan.
 
Vi är ofta ute o kör med mopparna o letar upp djungelkrokar där vi inte varit förut...det är så himla fint på Lanta.
 
Här är vi på Klong Dao o utforskar stranden. Det blåser ju upp en massa spännande saker nu i lågsäsong.
 
Detta skalet till exempel som Oliver hittade. Det har tillhört en sorts krabba som går på bottnen. Tror den heter Ray Crab (ser ju ut som en sting rocka
Vågorna är jättehöga emellanåt och vi måste vara försiktiga...
 
Häromdagen gjorde vi en utflykt till Lanta Old Town...de har byggt upp ett utomhusgym där...perfekt ju. Föräldrarna kan träna medan barnen leker i den intill liggande lekplatsen :-)
  
Jamies nya cykel som vi hittade på "blocket".
 
Puss o kram på er....vi hörs snart. Nu ska vi åka ner o ta en Cappuchino på caféet.
 
//Caroline
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget!





Le Grand Finale!


Nu ligger vi här färdigpackade på hotellet, imorgonbitti flyger vi till KL för en övernattning och sedan på fredag kommer vi till Lanta. Vi har haft en riktigt häftig resa med massor av oförglömliga upplevelser. Det har varit väldigt intensivt och vi har verkligen sugit ut allt vi kan känns det som.
 
Barnen har så mycket nya intryck o upplevelser i bagaget nu så det lär ta ett tag att smälta :-) Det blev en perfekt avslutning med både Universal Studios och SEA Aquarium.
 
Men nu längar vi hem kan jag lova...allihop...vi drömmer verkligen om att sätta fötterna på Lanta igen, vårt underbara vackra och lugna Lanta :-) Vi saknar hundarna...jättemycket....och Papillon.. och huset....och havet...och maten. Ska till o med bli lite mysigt med strömavbrott, haha.
 
Det härjar dengue feber i Singapore nu...över tusen personer drabbade.
 
Kebab stället över vägen...mycket god o fräsch mat. Vi har ju varit lite sugna på att öppna en kebab bar på Lanta så vem vet :-)
 
Man kan ju roa sig på olika sätt när man shoppar....
 
Häromdagen var vi på bio igen...denna gången blev det Sammy 2...jättebra film.
 
Singapore by night....
 
Äntligen....
 
Pampigt
 
En ny attraktion uppbyggd kring Sesame Street...typ mupparna....åkte i vagnar och fick uppleva massa uppbyggda scener där figurerna både rörde sig och pratade.
 
Laddade  o klara :-)
 
Ett av "områdena" var Madagaskar och ett av mina favoriter... denna attraktionen var en höjdare som vi åkte flera gånger. I slutet på åkturen så är det fullt ös på alla Madagaskar djuren...fullt party...skitkul.
 
Det går inte att beskriva, måste upplevas. Men de hade gjort det riktigt bra med verklighetstrogna figurer, röster o musik....och självklart en supermaffig rekvisita.
Den här åkte vi INTE, men det var nog det enda...den gick supersnabbt o jag mådde illa bara jag tittade på den.
 
 
Denna passade oss bättre...skitbra musik hade de så man blev på partyhumör :-)
 
Shrek-världen där vi fick uppleva en grym 4D film....alltså de där 4D filmerna är nog det som imponerar mest på mig...vilken upplevelse det ger! Sätena rörde sig, det regnade vatten på oss, det luktade gödsel o natur och Shrek o de andra figurerna var så nära så man kunde ta på dem...COOOLT.
 
Oliver blev kompis med mästerkatten...
 
På Jurassic Park stod vi i kö i en timme till deras huvudattraktion...inte kul. Men vi hann i alla fall bygga upp förväntningarna hos Jamie o Oliver...i slutet trodde de faktiskt på oss när vi berättade och visade på informationsbilderna att de lyckats ta fram levande dinosaurier av dna som de utvunnit från forntida myggor (precis som i filmen). Framme där attraktionen började så hade de stora larmsystem där det stod skyltar att de olika larmknapparna gick till elstängslen som höll dinosaurierna på plats. Precis när vi skulle gå på så visade vi dem att den ena larmknappen lyste rött...alltså var det något fel på stängslet som höll velociraptor inne...då blev  de allt lite bleka om nosen :-)
 
Sen åkte vi den här också...inte så läskig direkt men ganska kul som ni ser :-)
 
Vi var på en helt grym vattenshow....varade kanske i 30 minuter och barnen var helt lyriska efteråt. Det var en riktigt cool show uppbyggd kring filmen Waterworld...riktiga stuntmän som slogs och sköt hej vilt, de körde i motorbåtar o jetskis som galningar, sköt varandra med feta vapen, det brann på flera ställen, de var raketer och explosioner titt som tätt och gamla hederliga slagsmål....och alla blev dyblöta...bättre kan det väl inte bli :-)
 
Det var en av höjdpunkterna...
 
Här kommer vi in i ancient Egypt....coola byggnader o rekvisita men attraktionen var rätt fjantig.
 
Sci-fi var däremot det bästa på hela dagen....
 
Vi åkte den här attraktionen och det var det läskigaste jag varit med om. Alla var helt till sig och även om jag aldrig skulle göra om det så får jag nog erkänna att det var det coolaste jag varit med om. Man åker omkring i en 3D miljö med glasögon på sig och det var som att befinna sig i en krigszon...ibland åkte vi så snabbt för att undkomma fienden så jag trodde jag skulle dö...helt plötsligt slängde sig en megastor robot framför oss...ja det går inte att förklara, jag önskar att alla fick uppleva det.
 
På vägen ut träffade vi Hacke Hackspett.....vi gick även igenom Hollywood och ett gammeldags New York....riktigt coola autentiska byggnader och rekvisita. Vi gick inte ut förrän de stängde vid 7 på kvällen.
 
Idag åkte vi till SEA Aquarium som är alldeles nybyggt, endast 3 månader gammalt. Det största akvariet i världen faktiskt.
 
Otroligt vackert förstås med hur mycket som helst att se. Vi blev såå sugna på att dyka.
 
De hade verkligen byggt upp otroliga montrar/världar för fiskarna...
 
Här fick barnen känna på sjöstjärnor och små hajar...
 
Man skulle kunna sitta o titta i timmar...
 
Kolla in den här sötisen...vilka söta ansikten de har.
 
Det här däremot kändes lite magstarkt att sälja inne på ett akvarium :-)
 
Ni ser ju dessa enorma akvarium...här kunde man sitta o fika samtidigt som man tittade på stora mantor och hajar som simmade förbi.
 
Stingrockor och mantor är helt klart mina favoriter...så mäktiga...de hade en manta som var det största jag sett. Detta är en mindre variant, en spotted stingray....superfin.
 
 
Simma lugnt :-)
 
Denna fick man bara se på bild, lever tydligen långt ner i djupet. Fatta vad ful den är :-)
 
O denna me, haha.
 
Coolt att se att det är en svensk som innehar rekordet i fridyk....hur sjutton kan man dyka 126 meter utan tuber då???
 
Den här bilden blev så läskig...det var stim med stora silvriga fiskar, det ser ut som spöken.
 
Det var allt från den här resan....jag ska avsluta med att bjuda på en läskig bild på Jens också som jag tog när vi var i Malaysia.
 
Bästa bilden ever...hehe, ser ut som en ful gubbe :-)
 
Kram Caroline
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget!





Singapore


Wow vilken stad. Allt här är så stort, pampigt och modernt. Det är drygt 5.8 miljoner som bor här och enligt vår taxichaufför så är merparten utlänningar. Alla här talar engelska, precis alla. Vi trodde det skulle vara många muslimer eftersom det ligger så nära Malaysia men vi har knappt sett någon. Riktigt stora kontraster mot Johor som vi kom från, kändes som att åka från 80-talet rätt in i framtiden :-)
 
Vi bor på ett helt underbart hotell som heter Elisabeth Far East. Servicen är otrolig, går inte ens att jämföra med Malaysia. Vi har 200 meter till Orchid Road som är mitt i smeten.
 
Det finns väldigt många regler i Singapore och det hotas med böter överallt om man gör si och så. Vi fick höra att det ska vara kliniskt rent på gatorna eftersom det är förbjudet att slänga skräp o fimpar. Så är det absolut inte....det ligger skräp o fimpar överallt...det är inte renare här än t ex Kuala Lumpur. Däremot är det en väldigt vacker och grön stad.....massa massa massa bra shopping men ganska dyrt och mestadels märkesbutiker med väldigt flashiga och exklusiva kläder/smycken.
 
Vi har vandrat och försökt få lite grepp om staden sista dagarna och idag begav vi oss ut till Sentosa Island där sevärdheter som ex Universal Studios och världens största akvarium finns. Köerna till Akvariet var för långa så vi valde att skjuta på det någon dag och istället ta oss an Viva City som är ett enormt köpcentrum. Där har vi strosat, shoppat o ätit hela dagen.....underbart ställe. Sedan tog vi tunnelbanan tillbaka till Orchid Rd där vi vandrade vidare i vår jakt på en bra bio....men det var ingen bra barnfilm som gick så här sent så vi tar det imorgon. Nu pustar vi ut på hotellet och tar hand om våra sargade fötter :-)
 
Vårt hotell Elisabeth Far East, rekommenderas varmt.
 
Lite streetfood...
 
Vårt poolområde....
 
Livsnjutaren :-)
 
En kaffe vid poolen, den här koppen hade väl varit någon för dig mamma? :-)
 
Trashpack!! Snacka om att barnen blev glada, precis vad de letat efter men hittade inget i varken KL eller Johor.
 
Nya gatusoparen inköpt :-)
 
Oliver tillsammans med några medlemmar av Ninja turtles...supercoolt tyckte Oliver som fick posera med dem. De fightades lite och showade, kul :-)
 
Så galet mycket människor i Singapore...har aldrig varit med om något liknande. Bangkok har ju ännu fler invånade men det är aldrig så här mycket folk på gatorna.
 
Matutbudet är enormt....här finns verkligen något för alla smaker.
 
Kebab, ja tack :-)
 
Yes :-)
 
Popcorn i alla möjliga smaker....jag som ÄLSKAR popcorn :-)
 
Bakverk precis överallt.....små söta cafér och Smothie-ställen.
 
Undrar hur många rulltrappor vi har åkt sista veckorna...går nog inte ens att räkna, och ändå har barnen inte tröttnat.
 
Väldigt grön stad med massor av skyskrapor. Många pampiga och fantasifulla byggnader.
 
Väldigt barn-anpassad stad. Man möter barnvagnar överallt och det finns lekparker i nästan varenda köpcentrum o park.
 
Yammi... de här har inte barnen ätit sedan de var i Sverige, de blev helnöjda.
 
Coolt :-)
 
O här hittade vi kinderägg :-)
 
Sentosa Island...det är en del av Universal som syns i bakgrunden. Gissar att det är från Shrek-världen...det får vi se på tisdag när vi ska dit.
 
Hehehe...
 
Vilket paradis för en liten flicka....tur vi har pojkar.
 
Paus....
 
Så mycket kläder....har nästan fått nog....men bara nästan ;-)
 
Utanför en av galleriorna.
 
Kram på er...vi hörs snart igen.
 
// Caroline
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget!





Legoland :-)


Igår var nog den bästa dagen i Jamies liv. Vi var på Legoland i 9 timmar...vi stapplade ut därifrån. Vi var alla väldigt imponerade, tänk vad galet mycket de kan göra av lego...och i den storleken. Tänk så många människor som har suttit i alla dessa timmar o byggt o byggt o byggt. Coolt!
 
Min favorit under dagen var nog 4D filmerna....alltså vad ska man säga....helt otroligt!! Legoland i Malaysia byggdes klart förra året så allt är ju väldigt modernt, fint och fräscht. Häftigt att de byggt upp miniatyrer av asiatiska städer som exempelvis Kuala Lumpur, Johor och Singapore tillsammans med andra stora sevärdheter som Ankor Wat i Kambodja, Kinesiska muren och mycket annat.
 
Ni får ursäkta om det är för många bilder nu men det här blogginlägget är mest till för Jamie och Oliver så de kan gå tillbaka o titta :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter vår shoppingtur kan de nog slå igen den stora legoaffären :-)
 
Idag har vi en lugn dag på hotellet...ska snart åka in till stan o äta lite frozen Yogurt. I morgon åker vi vidare till Singapore.
 
Kram Caroline
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget!





Då har vi rest vidare....


Hej på er,
 
Idag tog vi ett flyg från KL till Johor Bahru (eller JB som vi beresta malayer säger ;-). Det kändes helt lagom att lämna KL nu, vi har verkligen kört på "shop until you drop"....Jens lär behöva en knäoperation när vi kommer hem för han kan knappt gå. Vi hann också med att äta lunch på Hard Rock Café och gå på bio. Vi var på filmen Epic som var en helt underbar film, bland de bästa jag sett. Älskade Byonce´s röst till skogsdrottningen och det var många kuliga figurer i filmen. 6 dagar kändes tillräckligt men inte för mycket...vi hann faktiskt inte med China Town så det får vi uppleva i Singapore i stället.
 
När vi kom idag till JB så kändes det först som att åka tillbaka 30 år i tiden.....kanske för att vårt hotellrum är riktigt gammeldags....och inte på ett charmigt vis. Nu efter några timmar har vi dock hittat en del fördelar, mycket stort hotellrum (40 kvm) så barnen har plats att leka med alla sina nya leksaker. Poolområdet var ovanligt roligt också.....sen var det billigt att ta taxi till centrum. Man ser över till Singapore från vårt hotell, det är ju bara en bro över. Dock måste man ta sig igenom en immigration på vägen eftersom det är olika länder. Vi åkte in till centrum tidigare och det var väldigt typiskt en asiatisk storstad, allt är koncentrerat till stora shoppinggallerior men jättestort utbud av både kläder och mat. Vi köpte med oss en massa gotte hem och nu sitter vi här o frossar i bakverk och ska sätta på en film på svefilmer. Imorgon ska vi till Legoland....gissa om barnen längtar.
 
Bio i Kuala Lumpur.... om ni inte redan har sett den så tycker jag ni ska göra det. En sådan här film ska ju helst ses på bio.
 
Frozen Yogurt är en klar favorit....
 
Yeeeeaaa :-)
 
Mick Mars (Motley Crue) outfit hängde på väggen...
 
så även Paul Stanley´s.....betyder inte ett shit för mig men Jens tyckte det var coolt :-)
 
Sista dagen i KL slog vi äntligen till och köpte en ny kamera.... Nikon Coolpix 520...vi är såå nöjda ännu så länge. Vilket uppsving från vår gamla Sony....en superzoom har den vilket är vad vi prioriterade..vill ta bra bilder på långt håll. Stor men ändå inte för stor...helautomatisk men ändå möjlighet att ställa in allt manuellt. Från och med imorgon så går vi över till den här...nu vill till och med Jens ta kort :-)
 
Första bilden som togs med kameran...jag står inne i butiken och betalar...
 
Poolområdet på nya hotellet... M Suites.
 
Här har vi åkt in till City Square Mall i Johor Bahru.
 
mmmm, hit måste vi in och prova lite nya smaker, såg att de hade vattenmelon.
 
De här stolarna föll barnen i smaken :-)
 
Starbucks finns i varenda gatuhörn...tack o lov :-)
 
Navigerar gör vi oftast med hjälp av de här kartorna...annars är det för stort och svårt att hitta det man söker.
 
Ännu så länge längtar vi inte hem....dock saknar vi vovvarna. Jag har haft kontakt med både Papillon som rapporterar att Naala o Malte mår bra och även Mo på Animal Welfare som kollar till Bella o valparna som bor uppe vid huset.
 
Kram på er :-)
 
// Caroline
 
 
 
 

Kommentera inlägget!





Kuala Lumpur


 
Hej på er....
 
Nu är vi mitt uppe i vår semester och det är härligt :-) KL är en stor, myllrande och pulserande stad med massor att erbjuda. Shoppingen är galet bra och vi trivs verkligen. Bor på ett mycket bra hotell mitt i smeten (i den gyllene triangeln) som heter Melia. Mitt emot oss ligger ett enormt köpcentrum som heter Times Square och bara nerför gatan så ligger nog 4-5 andra stora köpcentran. Vi har även gåavstånd till KLCC som är två stora tvillingtorn med massor av shopping. Vi har shoppat, ätit gott, bara strosat runt och fikat jättemycket :-)
 
Igår fick jag lite egentid på kvällen, gick ensam till HM...fatta vad underbart. Jag tillbringade 3 timmar med att gå o prova kläder och shoppa :-)
 
Idag har vi varit på Sunway Lagoon som är en jättestor nöjespark med vattenland, djurpark, spökpark, tivoli och mycket mer. Barnen älskade det och precis som vanligt lyckades vi träffa in precis rätt dag...skollov och lördag....ungefär 3 miljoner människor på en gång....mmm så härligt!!
 
Malaysia är ganska likt Thailand på många sätt.....älskar karaoki, älskar gosedjur o leksaker, fnittrar hela tiden och lurar gärna turisterna på pengar om de kan :-) Det som är olikt är nog att nästan alla här talar engelska, många är väldigt nonchalanta och otrevliga i butikerna och servicenivån är usel. Maten är väldigt olika den thailändska, mer åt det indiska hållet med grytor. Extremt många japanska restaruranger och shoppingområden precis som i Bangkok, måste vara otroligt mycket japaner som reser.
 
Vi har ett par dagar kvar här nu innan vi ska åka vidare till Johor och gå på Legoland. Vi ska försöka utnyttja dem till fullo :-)
 
Vårt hotell i Neu Klong intill Krabi flygplats. Helt oväntat hamnade vi på ett butique hotell i denna lilla by me bara ikea-möbler. När vi gick omkring i byn så var folk helt facinerade av att se västerlänningar, de tog nästan på oss :-)
Kolla hur de vek handdukarna som elefanter....imponerande.
 
Här är vi på Big C och njuter av munkar...
 
Vi hann gå en runda i byn och kolla in templet....Jamie hittade en kompis som ni ser :-)
 
Här har vi kommit till Kuala Lumpur....gick direkt över till Times Square där vi insåg att det här shoppingcentrat nog skulle ta lite tid att gå igenom...10 våningar med ca 1000 butiker. Detta är bara ena "flygeln".
 
På ena sidan finns det en berg o dal bana....
 
Vi fick äntligen äta Mc Donalds.....Jamie provade för första gången i sitt liv en Big Mac (han har bara ätit happy meal tidigare)....det var jättegott tyckte han :-)
 
Ooops....i varenda galleria kan vi frossa i Converse skor....
 
De här fick Oliver....
 
O här är Jamies....
 
och här är mina flip flop...såååå fina.
 
Utsikt från vårt hotell...
 
Här åt vi första kvällen...
 
Väldigt förvirrande att beställa med en massa koder .... vi visste knappt vad vi beställde.
 
Så här såg mitt ut och smakade faktiskt mycket bra....förutom köttet som inte alls var i min smak.
 
Här utforskar vi stan...
 
där mycket är japan inspirerat...
 
Mina snyggingar ;-)
 
Pavillion gallerian....
 
där vi bland annat hittade en superhjälte butik som Jens blev förälskad i....han kände sig dock inte tillräckligt "hip" för att köpa en superman tröja :-)
 
Petronas Tower....som var de högsta fram till 2006 men som nu bara ligger på 5e plats.
 
Min hjälte....
 
O så här ser jag ut nu för tiden...
 
Oliver har shoppat massor av grejor...mest djur i alla former...här en superullig nyckelring som han lekte med hela dagen. (billig shopping :-)
 
Här består golvet av gele så det rör på sig när man går...coolt.
 
Ett enormt HM med 3 våningar....
 
Idag åkte vi till Sunway Lagoon...
 
Där vi tittade på enorma tigrar...
 
Och badade....ett jättestort badland uppbyggt som en strand....kändes konstigt att omges av höghus :-)
 
Det var verkligen fullt fokus att hålla koll på barnen så de inte försvann...
 
Barnen njöt...
 
jihaaaa
 
Här åker jag o Jamie en riktigt snabb vattenrutchbana...
 
Barnen åt för första gången sockervadd och det var poppis.
 
Vi valde att ta med barnen in på den här parken...shit...vi har nog gett Oliver men för livet. Det var skitläskigt med massa zombis som hoppade fram överallt, döda människor som hängde fram o sånt...fick ta Oliver i famnen och hålla för hans ögon...stackars barn.
 
Vi såg flera djur vi aldrig sett förut...detta exempelvis...jättelång svans hade det.
 
Nu ska vi snart ut i vimlet igen. Hoppas ni alla mår bra!
 
Kram Caroline
 
 
 
 

Kommentera inlägget!