Då har vi rest vidare....


Hej på er,
 
Idag tog vi ett flyg från KL till Johor Bahru (eller JB som vi beresta malayer säger ;-). Det kändes helt lagom att lämna KL nu, vi har verkligen kört på "shop until you drop"....Jens lär behöva en knäoperation när vi kommer hem för han kan knappt gå. Vi hann också med att äta lunch på Hard Rock Café och gå på bio. Vi var på filmen Epic som var en helt underbar film, bland de bästa jag sett. Älskade Byonce´s röst till skogsdrottningen och det var många kuliga figurer i filmen. 6 dagar kändes tillräckligt men inte för mycket...vi hann faktiskt inte med China Town så det får vi uppleva i Singapore i stället.
 
När vi kom idag till JB så kändes det först som att åka tillbaka 30 år i tiden.....kanske för att vårt hotellrum är riktigt gammeldags....och inte på ett charmigt vis. Nu efter några timmar har vi dock hittat en del fördelar, mycket stort hotellrum (40 kvm) så barnen har plats att leka med alla sina nya leksaker. Poolområdet var ovanligt roligt också.....sen var det billigt att ta taxi till centrum. Man ser över till Singapore från vårt hotell, det är ju bara en bro över. Dock måste man ta sig igenom en immigration på vägen eftersom det är olika länder. Vi åkte in till centrum tidigare och det var väldigt typiskt en asiatisk storstad, allt är koncentrerat till stora shoppinggallerior men jättestort utbud av både kläder och mat. Vi köpte med oss en massa gotte hem och nu sitter vi här o frossar i bakverk och ska sätta på en film på svefilmer. Imorgon ska vi till Legoland....gissa om barnen längtar.
 
Bio i Kuala Lumpur.... om ni inte redan har sett den så tycker jag ni ska göra det. En sådan här film ska ju helst ses på bio.
 
Frozen Yogurt är en klar favorit....
 
Yeeeeaaa :-)
 
Mick Mars (Motley Crue) outfit hängde på väggen...
 
så även Paul Stanley´s.....betyder inte ett shit för mig men Jens tyckte det var coolt :-)
 
Sista dagen i KL slog vi äntligen till och köpte en ny kamera.... Nikon Coolpix 520...vi är såå nöjda ännu så länge. Vilket uppsving från vår gamla Sony....en superzoom har den vilket är vad vi prioriterade..vill ta bra bilder på långt håll. Stor men ändå inte för stor...helautomatisk men ändå möjlighet att ställa in allt manuellt. Från och med imorgon så går vi över till den här...nu vill till och med Jens ta kort :-)
 
Första bilden som togs med kameran...jag står inne i butiken och betalar...
 
Poolområdet på nya hotellet... M Suites.
 
Här har vi åkt in till City Square Mall i Johor Bahru.
 
mmmm, hit måste vi in och prova lite nya smaker, såg att de hade vattenmelon.
 
De här stolarna föll barnen i smaken :-)
 
Starbucks finns i varenda gatuhörn...tack o lov :-)
 
Navigerar gör vi oftast med hjälp av de här kartorna...annars är det för stort och svårt att hitta det man söker.
 
Ännu så länge längtar vi inte hem....dock saknar vi vovvarna. Jag har haft kontakt med både Papillon som rapporterar att Naala o Malte mår bra och även Mo på Animal Welfare som kollar till Bella o valparna som bor uppe vid huset.
 
Kram på er :-)
 
// Caroline
 
 
 
 


Postat av: Corrina

Herregud vad häftigt, barnen måste vara överlyckliga ;-) Fortsätt njut <3

Postat den: 2013-06-05 / 08:15:42


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:
Spara uppgifter!