Nu går vi mot lågsäsong....


Hej hej,
 
Imorse fick vi kasta oss iväg hemifrån för städfirman kom, jag hade misstagit mig på tiden. Stackars vi fick åka in till Catfish och ta en långfrukost vid vattnet medan huset storstädades...livet är hårt ;-)
 
Nu spöregnar det här...vi tycker det är jättegott men det tycker nog inte turisterna.
Det känns helt konstigt att säsongen snart är äver, den började ju nyss! Vi har drygt 10 dagar kvar av högsäsongen och sedan går vi över till lågsäsong i mitten på månaden för att sedan stänga igen helt den 1 maj.
 
Vi förbereder just nu Malte för hemfärd till Sverige, han åker ju med mamma på måndag. Animal Welfare hjälper oss med transporten dit och checkar in honom och mamma. Jag kommer vara skitnervös för jag är så rädd att något ska gå fel när de ska lasta om Malte i Bangkok och Stockholm. Vår lille älskling kommer ju förmodligen tycka detta är jätteläskigt. Vi har vant honom vid buren iallafall, igår åkte han hela vägen till Phuket fram och tillbaka för att få alla papper som behövs. Det var nog bra för då fick han en liten försmak av att resa i buren. Vi kommer sakna honom massor men det kommer verkligen bli kul att återförenas med honom i Sverige om en 1,5 månad. Han kommer njuta av att ligga på gräsmattan i vid stugan och slippa värmen, tror det svenska vädret kommer passa honom perfekt.
 
Vi har flera seriösa spekulanter på Papillon nu och det ska bli spännande att se vilka det blir som tar över vårt paradis :-)
 
På Lazy Days går allt fint, bungarna är nästan färdiga bara lite fönster och el som ska in och sedan lite finjusteringar. Restaurangen börjar byggas om en vecka.
 
Lite bilder från Lazy Days:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En dag på standen:
 
 
 
 
 
 
 
Här tar vi en tur till Lanta Old Town:
 
 
En cool krabba...
 
 
 
 
 
Vi avslutar med en bild på vår besökare häromkvällen...mindre trevlig! Hundarna skällde och när vi kom ut möttes vi av den här bamsingen...drygt 2 meter lång.
 
 
Kram o hej så länge!
 
// Caroline
 
 
 


Postat av: Corrina

Gud vad fint det blir på Lazy Days....där måste jag bo nästa år..;-)

Postat den: 2014-04-05 / 14:52:52


Postat av: Hanna

Åh vad fint det nya stället blir. Vilket läge......

Postat den: 2014-04-05 / 20:19:46


Postat av: Agneta

Lazy Days ser otroligt fint ut! Hoppas ni får möjlighet att ha hängmattor vid bungarna också. Största livskvalitéhöjaren på min senaste Lanta-resa var min hängmatta på Papillon ;-)

Det är jätteroligt att få följa bygget i bilder!

Postat den: 2014-04-06 / 03:21:38


Postat av: Agneta

Ser också att ni var på Beautiful i Old town. Där åt jag en supergod fisk på min födelsedag, det är en grym restaurang.

Postat den: 2014-04-06 / 03:23:41


Postat av: Frallan

Fan vilka snygga bungar Carro! Det där blir nog skitbra. Om och när vi kommer tillbaka till Lanta ska vi absolut boka hos er.

http://tastelikechicken.se Postat den: 2014-04-06 / 18:51:26


Postat av: Anna Norberg

Hej igen
Gud va fint ni har gjort, det ser verkligen ut att smälta in på relax bay. Sköt om er och hade så bra
Kram Anna får Härnösand

Postat den: 2014-04-06 / 20:32:23


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:
Spara uppgifter!