Nu går tiden liiite för fort...


Den här säsongen kändes lite för kort tycker vi. Helt plötsligt är i mitten av april och vi stänger ju om 2 veckor. Det känns konstigt för vi är ju fortfarande fullbokade men vi vet ju att from 1 maj så blir det jättelugnt. Egentligen säger man att säsongen är slut efter songkran (thailändska nyåret) som är idag men vi har mycket bokningar ända fram till den sista april...tror egentligen vi hade haft en hel del i maj också om vi haft öppet men vi åker ju härifrån om några veckor och personalen är värd sin lediga tid. Jag och Jens har ju haft en väldigt skön säsong, inga problem och ingen stress. Vi har arbetat väldigt lite får vi väl erkänna, kanske 2 timmar om dagen i snitt och det orkar man ju med :-) Kanske därför vi inte längtat efter lågsäsong heller....man är ju inte utmattad direkt.
 
Nu däremot känner vi lite hur paniken smyger sig på för vi åker från ön om några veckor och det är massor att göra på Lazy Days. Eftersom inte bygget är klart så kan inte vi starta med allt vi behöver göra vilket ger en jobbig inre stress....nu ska vi hinna allt när vi kommer tillbaka istället och ju mer vi ser vad som behöver fixas ju mer får vi tidigarelägga returresan.
 
Jamie kommer börja skolan i Sverige när vi kommer i slutet på maj, det tycker han ska bli jättekul. Han hinner ju bara gå 2-3 veckor men det gör inget för det är bara den sociala biten vi är ute efter, att han ska hinna träffa lite kompisar i området. Vi har fått en väldigt trevligt och hjärtligt bemötande av skolan så det känns kanon.
 
Idag är det som sagt Songkran så om några timmar ska vi ge oss ut i vattenkriget. Vi ska först träffas med Jamies skola och sedan möter vi nog upp våra andra vänner.
 
Jame och hans klass hade fredagsavslutningen och de sjön Oboy vilket vackert väder...Jamie var Peps :-) Denna underbara skola!
 
Häromdagen var vi och hälsade på Doris på Animal Welfare, hon ska adopteras till England snart. Vi är så glada för hennes skull...vår lilla Dosan  :-)
 
Och underbara Malte är nu i Sverige med mamma. Har nog aldrig varit så nervös som under de dagarna men allt gick bra tack o lov. Mamma rapporterar att han äter bra och är lugn o fin....dock fryser han ibland när de går ut och han tycker det känns knasigt att vara inomhus. De har varit flera gånger o lekt hos moster Monica som också har hund och det funkar jättebra...Malte och deras Laban leker fint. Dock tog Malte en skutt över staketet härom dagen så de fick jaga honom genom hela byn. Malte som är van vid att springa fritt undrade väl vad de skrek om :-)
 
Lite bilder från Papillon...vårt lummiga lilla paradis.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
och så avslutar vi med en bild på min fantastiskt roliga man ;-)
Kram kram!
 
//Caroline
 
 
 
 
 
 
 
 


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:
Spara uppgifter!