Papillon är sålt...och vi drar mot nya äventyr :-)


Livet är galet bra just nu. Har haft en härlig lördagsmorgon med långfrukost på tyska bageriet, sedan lek i poolen några timmar för att nu pusta ut lite i ACn inomhus. Vi stänger Papillon om bara 5 dagar och sedan drar vi till Bangkok och njuter av lyx o flärd. Vi ska fira att säsongen är över så vi har bestämt oss för att lyxa ordentligt genom att boka en fet svit på ett 5 stjärnigt hotell, ohlala!
 
Oliver fyllde 6 år igår och han hade en kanondag! Först blev han firad på morgonen av oss med massa paket, sedan firades han i skolan där han också blev avtackad i salan eftersom de slutar på torsdag.....och sedan fortsatte kalaset på eftermiddagen med massa tårta, svenskt plockgodis, middag på Koala Bar och spel på x-boxen med nya spelet Disney infinity! Oliver blev så glad när han öppnade paketet med disney så han bara stammade och sedan utbrast: - Ni är bäst!!! :-)
 
Papillon är nu sålt. Vi känner oss helnöjda över vårt val. Det är ett gäng härliga skåningar som tar över och vi känner att de kommer göra detta riktigt bra! Det som är roligt är att de även har restaurang-erfarenhet så de kommer satsa även på det....det gillar vi! De nya ägarna tar över i september och eftersom vi kommer hålla Papillon stängt i lågsäsong så är det sista dagarna vi driver vårt paradis nu :-)
 
Allt går bra på Lazy Days, det börjar arta sig. Restaurangbygget är i gång och även gångarna som ska gå genom resorten. Det känns helt ok att lämna nu i några månader, under den tiden kommer vår byggledare även sätta igång med våra personalbostäder.
 
Hundarna, våra godingar här uppe på kullen mår jättebra och blir väl omhändertagna av personalen på området. Idag fick vi för första gången även sätta oss med lilla snäckan och plocka bort en massa fästingar på henne. Hon är ju väldigt skygg men äntligen äntligen så börjar hon mjukna :-)
 
Vi är sååå taggade för att lämna Lanta nu....vi ska ju iväg och brottas med vilddjur och barnen är helt exalterade av förväntan :-) Vi börjar som sagt med 4 nätter i Bangkok och sedan flyger vi vidare till Sydafrika. Där möter vi upp mamma, Jimmy o Ning. Vi sover först en natt i närheten av flygplatsen i Johannesburg för att morgonen efter påbörja färden till Krugerparken i våra coola safari-jeepar :-)
 
Vi längtar även hem till Sverige nu, ska bli så mysigt att komma hem till stugan för det är ju sommar där nu. Vi har ju bara sett stugan på vintern men nu när allt blommar o är grönt lär det vara fantastiskt! Måste bara köpa en bil så vi kan ta oss runt också.
 
Vi har väl nästan bestämt oss för att boka en svit på ett hotell som heter Okura i Bangkok....så jäkla fint!
 
Två godingar som längtar till Afrika nu :-)
 
 
En liten påskgubbe.
 
 
 
Här letar Oliver och Jamie efter påskägg.....påsk-kärringarna hade lämnat lite fjäder-ledtrådar lite här o där.
 
 
Uhh så smaskigt :-) Oliver tror stenhårt på att det var påskkärringar som släppte ner äggen men Jamie är lite mer skeptisk, haha.
 
Grattis till vår goding!
 
 
Hundarna fick självklart också smaka! Här är Rose och Spike.
 
 
Så stor här är vår coola kille! Jag behöver dock inte oroa mig att förlora goset ännu...senast idag tittade han på mig med kärlek i blicken och sa: - Mamma, när jag tittar på dig så bankar mitt hjärta av kärlek :-) Och igår när vi var ute o körde moppe så berättade han bestämt att han har bestämt sig för att aldrig flytta hemifrån utan bo med oss hela sitt liv.....host host...nämen vad mysigt Oliver svarade jag :-)
 
 
Medaljen som alla barnen får när de slutar för året på Lilla Svenska skolan.
 
 
Jamie har ju hunnit få några nu så han blir inte så imponerad längre :-)
 
 
Vi beställde en tårta från Livingroom, den var jättegod.
 
 
Yes!!
 
 
Här tar vi en middag på ThaiCat.
 
 
Jens och Daeng sågar ner grenar med hjälp av ett egentillverkat verktyg där de bundit fast en liten såg på en bambustav....jag provade också och shit vad jobbigt det var! Daeng däremot gjorde det som ingenting, han är ju något mer vältränad än oss...men bara liiite ;-)
 
 
Här slappar vi nere på en restaurang på södra Long Beach...på Marina Resort. Vi fick tipset av Stefan och Jimmie, några av de nya delägarna till Papillon och det var verkligen ett bra tips....god mat och underbar miljö. Kul att man fortfarande efter 3 år hittar såna här guldkorn!
 
 
Deras Massaman var toppengod!
 
 
O mysiga ligghörnor där man kan slappa i timmar.
 
 
O ta selfies ;-)
 
 
Oj vad hände här då?? Jo Jamie klippte sig äntligen och blev en helt ny kille.
 
Vår otroligt snygga nya logga på Lazy Days...såå nöjda :-)
 
Kram o hej så länge!
 
//Caroline
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Sophie

Fantastiska bilder, lycka till med allt i framtiden!!

Postat den: 2014-04-26 / 10:00:34


Postat av: Edde

Haha, har ni lyckats missa Marina!?!?

Postat den: 2014-04-26 / 11:13:19


Postat av: Jens

Japp, det tog oss tre år att hitta dit :-)
Ön är inte så liten som man tror.

Postat den: 2014-04-26 / 11:39:32


Postat av: Tessan

Alltså jag vill bara säga att jag är sååå glad för er skull och allt ni får uppleva:) Kommer kanske förbi i sommar och säger hej i ert svenska paradis!! Kram på er!

http://thereseboman.blogspot.com Postat den: 2014-04-26 / 11:53:53


Postat av: Frallan

Grattis till försäljningen!

Okura Prestige är ett fint hotell. Vi bodde där nyss. Har skrivit om det på bloggen.
http://tastelikechicken.se/2014/april/okura-prestige.html

Snygg logga till Lazy Days förresten!

http://tastelikechicken.se Postat den: 2014-04-26 / 16:40:17


Postat av: Fam Nilsson

Grattis på födelsedagen Oliver, hoppas ni slipper brottas med lejon o elefanter på resan men att ni få se en massa djur.
Håll i pappa så inte kung loui tar honom.
Grattis från oss.
Fam Nilsson

Postat den: 2014-04-28 / 21:07:00


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:
Spara uppgifter!