Hem ljuva hem!!


Känslan att komma hem är magisk...verkligen magisk. Just nu känns det som om vi aldrig vill lämna denna ön igen :-) Vi började med några dagar i Bangkok först, vi bodde på ett jättefint hotel som hette Novotel, kändes hur lyxigt som helst. Vi shoppade, gick på bio och åt en massa god thaimat och frukt som vi längtat efter. Att vara tillbaka bland alla thailändare, känna alla dofter och den gassande solen var som en dröm!
 
Att komma tillbaka till Lanta var ännu bättre, känslan att gå in på Papillon var underbar. Personalen hade verkligen tagit god hand om vårt ställe och vi är sååå stolta över dem. De var självklart glada att ha oss tillbaka, det är ett tungt ansvar för dem att driva stället i peaksäsongen. För oss var det jättekul att både träffa personalen och gästerna, det är ju extra roligt när man varit ifrån det ett tag....det riktigt kliade i fingrarna att få jobba lite.
 
När vi kom hem till huset möttes vi av ett gäng superglada hundar, de ylade av glädje :-) Det var en otrolig lättnad att se att Snäckan levde, vi var ju oroliga för att hon inte klarat sig. Nere på Papillon var Naala och Malte lika glada och vi kunde knappt få nog av allt gos. Dock fick vi avlusa dem lite snabbt för de hade blivit lite loppiga. Vi var också och hälsade på hos Animal Welfare för att se hur Modig och Doris hade det och det var en glad överraskning...de mår toppen och har redan blivit tingade för adoption, Doris till Sverige och Modig till Canada.
 
Vi märker inte mycket av orolighetera i Bangkok....vi fick en avbokning från några Australiensare som inte vågade sig hit men de rummen blev snabbt uppbokade av andra. Vi har mycket folk på ön och här är stämningen på topp.
 
Jamie och Oliver tyckte det var jättekul att gå tillbaka till skolan och kompisarna. Att bada i poolen var också en hit. Sen tycker de det är skönt att slippa frysa...nu är det shorts, linne o flipp flopp som gäller igen.
 
Alla fläskade vi ju på oss i Sverige så imorgon är det dags att börja röra på sig igen..ska bli riktigt skönt. Rätt trött på allt godis o onyttigt nu, njuter av att få äta riktigt spicy thaimat igen.
 
Har varit dålig med kameran på sistone men har iallfall tagit lite bilder med telefonen som kommer här:
 
 
Oliver och Jamie hoppade i poolen på hotellet så fort vi kom dit.
 
Mamma o pappa njöt av en chang istället medan solen gick ner.
 
Här är vi på Relax Beach där Oliver fick en liten provsmakning av en ny sport :-)
 
Middag på Klapa Klum Bar där jag åt den godaste peneangen någonsin.
 
Klong Khong, utsikt från Klapa Klum.
 
Livet är gott!
 
 
Kram Caroline
 


Postat av: Corrina

Fy Faaaan vad skönt det ser ut. Snart kommer vi ;-)

Svar: Nu är du på väg :-)
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2014-01-15 / 21:26:56


Postat av: Mia

Vad härligt att ni är tillbaka!
Själv har jag drygt 2 veckor kvar här i kylan innan jag äntligen är på Koh Lanta :-D
Ska bli helt fantastiskt att få träffa er "på riktigt" och se ert underbara Papillon!
Kramar till er ...vi ses snart!
Mia

Svar: och det var ju jättekul att få träffa er!! :-)
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2014-01-15 / 21:40:28


Postat av: Annelie

Åh vad härligt,längtar efter att kunna komma till ert underbara papillon,blir så sjuk när jag ser era härliga bilder/Ha det så bra o njut Kramar i från Ville o mig

Svar: Kram till er!
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2014-01-15 / 22:18:09


Postat av: Pernilla Karlsson

Har nu följt er ett år och njuter av era bilder. Just hemkommen från Vietnam blir jag galet avundsjuk och önskar jag kunde spendera hela vinterhalvåret där.

Svar: Det mesta är möjligt om man ger sig tusan på det!
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2014-01-16 / 10:51:05


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:
Spara uppgifter!