Ohh så lugnt....


Vi bara softar....verkligen....hur lugnt o skönt som helst. Vi har bara fikat o myst o spelat spel o tittat på film hela veckan, det var precis vad vi behövde. Idag har det till o med känts lite tråkigt, haft lite myror i kroppen så imorgon ska det bli skönt o jobba några timmar. Lai o Daeng kom tillbaka från Burma igår så imorgon när vi lämnat barnen i skolan ska vi ner o bygga lite på Papillon. Dags att måla lite i bungarna och bygga ett tak på baksidan av köket...vi har översvämning varje gång det regnar nu eftersom bara halva taket är klart. Våra hantverkare håller på för fullt med att bygga en personaltoalett och lite annat.
 
Idag har en familj varit o tittar på valparna och bestämde sig för att adoptera den här lilla flickan....så nu får hon ett nytt hem, jippi :-)
 
Den här veckan bestod fredagsavslutningen av en modevisning där barnen visade upp sina nya handmålade t-shirts de gjort i veckan när de hade besök av en batik-hantverkare.
 
Oliver njöt självklart av uppmärksamheten :-)
 
Här är alla barnen som är kvar på skolan nu...de är bara 3 barn i Olivers grupp och 5 barn i Jamies klass. De tycker det är så mysigt för de får mycket tid att göra roliga saker som inte fungerar när de är stora grupper.
 
När vi lämnat barnen häromdagen så fastnade vi i det här skådespelet på vägen ut från skolgården. Den här modiga katten har fått syn på en orm...
Det är en grön trädorm, ofarlig.....men det kan ju inte katten veta.
 
Jag blev mäkta imponerad.....han kämpade länge och ormen högg mot honom säkert 50 gånger men katten var så himla snabb o smidig.....och han vann :-)
 
Igår körde vi ner till Kantiang Bay....satte oss på en restaurang o tog en dricka. Det är så himla högt vatten just nu....vatten nivån är ändå upp till restauragen och vanligtvis är den säkert 30 meter bort.
 
Idag har det varit regnigt och då tyckte vi det passade att åka över till Coffee my house i Saladan o ta en fika. Varm chocklad o bullar....det är smask det. Coffee my house är för övrigt ett jättemysigt café som har blivit ett favvoställe för oss....kan verkligen rekommenderas om ni är på Lanta.
 
Nu ska vi titta på en film innan det är dags för barnen att krypa ner.
 
Kram Caroline


Postat av: Ditte

Vad skönt att ni kan vila lite mellan jobb som måste göras. Härligt att följa er vardag på Lanta.
Kramar och hälsningar

Svar: Hej Ditte...... ja det är välbehövligt. Nu njuter ni väl i Sverige när sommaren kommit :-)
gronqvist.blogg.se

http://akker.blogg.se Postat den: 2013-05-14 / 21:40:23


Postat av: Anonym

Hej ser att ni mår prima skönt solen skiner gott här i lilla Sverige å vi har det bra saknar er alla bamsekramar till er familjen Nilsson

Svar: Detsamma till er...njuuut av den härliga sommaren nu. Vi har en regnperiod framför oss nu men det känns rätt ok efter den långa torkan.Kram :-)
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-05-18 / 07:35:28


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:
Spara uppgifter!