Säsongen går mot sitt slut...


 
Hej,
 
Hur mår ni där hemma i påskledigheten? Jag mår rätt illa idag för jag tryckte i mig så mycket godis igår...usch....nu får det räcka. Får liksom lite panik när det kommer svenskt godis hemifrån så jag måsta prova alla bitarna o det var ju kilovis...idag ligger det som en sten i magen.
 
Igår var sista kvällen vi hade öppet på kvällen på Papillon. Vi avslutade tillsammans allihop för det var mycket folk och Ning fick ringa in oss sista timmen. From NU så har vi öppet 8-16 varje dag och vi kommer ha en mindre meny eftersom Jens numera är kock och han kan ju inte alla thairätter. Måste dock säga att han är väldigt väldigt duktig på thaimat. Två av rätterna han gjort har varit de godaste jag ätit faktiskt.
 
Det märks att det börjar bli lugnare på Lanta nu. Flera restauranger har redan stängt för säsongen. Tror i och försig inte det beror på att det är för lite folk utan snarare personalbrist. Vi är ju inte de enda som slåss mot det. Vi har förstått att vi har haft det ganska lugnt jämfört med många andra.
 
Vi umgås självklart mycket med familjen nu. Jimmy, Hanna o barnen njuter för fullt i värmen och barnen leker hela tiden. Jimmy bror glider omkring som vanligt men är väl lite chockad över värmen....det är ju verkligen galet hett nu. Det är över 30 grader i havet, det svalkar inte ens när man går i. Tror vi ligger på runt 40 på dagarna...phu!
Jimmy och Ning stannar bara några dagar till, sedan drar de vidare, de ska resa runt lite.
 
Lisa, min vän är tillbaka på ön så jag ska passa på att umgås med henne också. Fick precis veta att hon kommer stanna kvar på Lanta hela lågsäsongen också, gott! Jag o Jens ska ut o äta med Lisa o Lars på måndagkväll....passar på att ta en middag utan barnen medan Jimmy o Hanna är här.
 
Mamma o Nina har ju åkt hem nu, men vi har redan bokat en ny resa till mamma i slutet på oktober....men det blir nästan 7 månader tills jag får se henne igen.
 
Sista kvällen för mamma o Nina så gick vi ut och åt på The Frog.
 
Det var inte fel alls :-)
 
Mamma o Nina scannar av den sista shoppingen, finns väl inte så mycket kvar i affärerna nu när de åkt :-)
 
Första dagen för Jimmy, Hanna, Julia o Lova. Finns det hjärterum så finns det stjärterum :-)
 
Här har Jimmy kommit och får nu några timmar med mamma o Nina innan de åker hem.
 
Oliver o Lova i Papillon poolen....
 
Och här går vi över till vår pool vid huset...det är så varmt så man måste svalka sig precis hela tiden.
 
Oliver o Jamie var överlyckliga när de fick gå på påskägg jakt. Min bror hade tagit med det från Sverige.
 
Här mumsar de :-)
 
Min vän Mellika skickade med en massa saker. skvallertidningar, en bok, massa godis och söta presenter. Tack fina du!! Antar att den fina flugpiskan inte är till för att slå flugor ;-)...eller har jag läst för mycket Mr Grey?  Haha.
 
Stor kram på er alla, vi hörs igen!
 
//Caroline
 
 
 
 
 
 


Postat av: Corrina

Åh, vad mysigt allt ser ut...här hemma vaknade vi till 10 cm snö och blåst igen...det fruktansvärt kallt och tråkigt. Skulle mycket hellre ha 40 grader varmt och en pool framför mig . Glad Påsk på er alla . ;-)

Svar: Usch ja....fasen vad trist att vintern aldrig tar slut. Hoppas våren bryter fram snart så ni får lite ny energi.
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-03-30 / 11:42:21


Postat av: Fam Nilsson

Så då e det dags igen GRATTIS Jens,vi skiter i hur mycket du fyller ,men e väl som jag runt 25;-)konstigt vi inte är tvillingar??? Sitter och trycker i oss påskmat hos morsan,5cm snö och kallt som fan, Tänker på er alla.
Alla här hurrar för dig, hip hip hurra. Önskar vi alla.

Svar: Ja vad ska man säga....vissa blir aldrig äldre än 25, tycker vi blir bara snyggare för varje år som går :-)Vi saknade påskmaten men inte kylan.

Hoppas ni kommer ner nästa jul så vi kan ta ett par kalla i värmen och ett dopp i poolen. Har hittat några bra fiskeställen också.

///Broder med familj
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-03-30 / 17:53:16


Postat av: Elisabeth

Hej!
Jag vill önska er en härlig påskhelgen med mycket äggande!,,,,,,,
Vi är så glad här på Sturkö, skottade snö på morgonen så våra gäster skulle ha möjligheten att komma in i vårt hus!!,,,
Därefter startade vi kaminen i uterummet, ,,det ska ju vara vår,,,,,eller ? År 1987 då vår son var baby ( 26 nu och systemspecialist på tetrapac,Lund) då var det med is på havet vid påsk,,,undrar vad det där är med att jorden blir varmare.....eller är det kanske kallare?
Nu har vi 12 man firat påsk/ jul kanske på ön men trevligt har vi haft det.
Kramar från ön !

Svar: Tack Elisabeth! Ja vi längtar inte hem till kylan trots att det är lite väl varmt här nu, ca 40 grader. Det låter ändå som att ni hade en härlig påsk, vi saknade påskmaten :-)Hälsa alla så gott......och ha det så bra.
//Familjen Grönqvist
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-03-30 / 20:27:03


Postat av: Els-Mari

Grattis Jens på födelsedagen ! Tänker på er, och hoppas ni få en härlig dag. Som ni hör så har vi fortfarande kallt här. Det skulle inte vara dumt att vara hos er nu, för nu längtar man verkligen efter värme. Många kramar till er alla. Ha en bra Påsk. Els-Mari och Ronny.

Svar: Dags att börja planera för er resa snart då :-)
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-03-30 / 21:57:14


Postat av: Mellika

Hahaha...Piskan (flugsmäcken) är precis som du trodde till för att piskas med, MEN här tänkte jag att du skulle få använda den på Mr Jens;)
De färgade lapparna är statiska, fäster på ALLA ytor som finns (ÄVEN PÅ JENS PANNA);)
Ett stort Grattis Jensa:)
Hälsa alla och ha en underbar påskhelg...
Älskar Dig<3

Postat den: 2013-03-31 / 12:52:47


Postat av: Anonym

Hoppas påsken har varit bra. Vi har samlat våra barn å barnbarn hos oss i vårat fritidshus, saknar Thailand

Svar: Härligt Sonja, hälsa hela familjen från oss :-)
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-03-31 / 19:48:49


Postat av: Sandra Ankartrand

Hej,
Har nu följt eran blogg ett tag och sett att ni saknar personal? Tänkte att jag skulle maila er, men hittade ingen kontaktmail?
Jag är utbildad både servitris och bartender och har arbetat på ställe så som Viking Line och Casino Cosmopol och letar efter en ny utmaning.

Hör av Er om ni är intresserade av att höra mer!
Ha en bra dag,
Sandra Ankarstrand

Svar: Hej Sandra,Tyvärr kan vi inte anställa västerlänningar, bara thailändare. Det finns strikta reglar kring det här iThailand och vi blir bötfällda om de kommer på oss.

Tack ändå för din förfrågan :-)
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-04-02 / 15:04:25


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:
Spara uppgifter!