Bangkok


 
Här kommer en hälsning från Bangkok.
 
Vi har det gott....bara njuter allt vi kan av denna underbara stad. Vi shoppar, äter gott och frotterar oss i nöjeslivet på kvällarna/ nätterna. Vi är på väg ut just nu så jag slänger bara ut lite bilder till er.... ett enda virrvarr av bilder från allt möjligt...Bangkok ur olika vinklar:-)
 
 
Kram!
 
// Caroline


Postat av: Elisabeth

Wooww vilka butiker,,,. Här hemma i Svedala,dvs på Östersjöskolan är vi så glada för att vår Hjälte "PG" är på plats igen. Han har saknats , precis som du Jens,,,,,,,RING ,,,,,,det är lite mesigt i arbetslagen nu Jens måste jag säga. Inga ansiktsuttryck som ska betygsättas,,,,, :).
Hans majonäs konungen ska ju till varmare bräddgrader nu så jag hoppas nu att inte även han fastnar i solen!
Så roligt att följa er på er fina blogg.
Kram
Florist Elisabeth

Svar: Ohhh Elisabeth, vi saknar er! Lite synd att ni tog tillbaka PG, vi tyckte om att ha honom här hos oss :-) Jaså Hans ska till solen....härligt!! Då kanske vi får se honom i Thailand nästa år ifall han får smak på det :-) Hälsa alla och krama!//
Caroline
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-03-16 / 20:01:40


Postat av: Ditte

Härliga bilder! Och visst är Bangkok trevlig för några dagar och en skön omväxling.
Har läst i kapp på er blogg om ert liv på Lanta och förstår så väl att ni behöver semester och lite distans till allt jobb.
Njut och ha det fortsattt bra.
Åker till Thailand på tisdag, en månad, men det blir sydöstra Thailand i närheten av Koh Samet, där vi varit många gånger tidigare. Men kanske blir det vid tillfälle en tur till Lanta och då är det givet att vi vill bo hos er.

Svar: Tack Ditte, vad trevligt att höra :-) Koh Samet har vi pratat o att besöka, får nog ta tag i det snart. Hoppas ni får en skön semester!
//Caroline
gronqvist.blogg.se

http://akker.blogg.se Postat den: 2013-03-17 / 22:18:54


Postat av: Els-Mari

Underbart att se alla dessa härliga bilder från er. Jag ser att ni bara njuter. Det är ni verkligen värda. Här är det fortfarande vinter och kallt, men snart så kommer våren, det är jag säker på. Tänker på er varje dag,men jag är så glad att ni har det så bra. Hälsa och krama om barnen , när ni kommer hem. Många kramar Els-Mari.

Svar: Tack Els-Mari, vi tänker på dig också. Hoppas du mår bra och att handen känns bättre. Stor kram från oss!
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-03-18 / 16:07:54


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!