Den som väntar på nåt gott...


Hej hej,
 
Bara en dag kvar, sedan åker vår amerikanska dykgrupp hem igen. Det har varit en mycket lyckad vecka, de älskar både Koh Lantas dykning och Papillon så de vill inte åka härifrån. Vi har ju haft grym tur med vädret för precis innan de kom var det stormigt och regnigt och imorgon kommer det in ett nytt skitväder men hela denna veckan har vi haft superväder :-) Eftersom det här blev så lyckat så kommer troligtvis det här företaget boka in flera omgångar nästa lågsäsong och då självklart hos oss....riktigt bra! Nästan inget jobb heller, vi serverar dem frukost och middag men däremellan är de ute o dyker och då stänger vi o går hem under tiden.
 
Som ni vet väntade vi ju ett viktigt svar den 10e.....svaret blev tyvärr att vi måste vänta ytterligare 3 månader på svaret o då tappade vi ju all lust...suck. MEN så dök det helt plötsligt upp en ny möjlighet bara 5 minuter senare, som faktiskt är snäppet bättre än det första, så nu väntar vi svar på det istället :-)
 
Jag pluggar thai för fullt. Har lärt mig alla bokstäver flytande, så nu är jag helt fixerad vid att försöka läsa alla skyltar och texter överallt. Problemet är att thailändare har inget mellanrum mellan orden så alla meningar sitter ihop i ett enda ord.....det är ju jättesvårt att veta när ordet börjar o slutar liksom. Därför kan jag ännu så länge bara läsa korta ord och meningar. Det är väldigt svårt och kommer nog ta lång tid att bli duktig.
 
Vi fick erbjudande om billiga flygbiljetter till Sverige över jul...ohhh vad sugna vi blev. En svensk jul med snö vore ju riktigt lyxigt. Egentligen skulle vi nog klara o lämna Papillon trots att det är vår peak för vi har ju så stabil och duktig personal nu. Vi har ju egentligen inte så stort utbyte av att åka hem på sommaren för vi har ju sommar här året om men att däremot få pulsa i snön och sitta inomhus med tända ljus o en brasa är något som låter ljuvligt (förmodligen bara i vår fantasi för vi hatade kylan när vi bodde i Sverige:-). Nu har vi ju redan planerat att åka till Sverige under sommaren nästa år men vi är ju inte sämre än att vi kan ändra oss....det har ju hänt förr liksom ;-)
 
Jag läser att ni har det riktigt gott hemma i Sverige, riktig högsommar. Härligt...det är ni värda. Hoppas det blir mycket grillkvällar o bad.
 
Kram så länge!
 
Har tyvärr inga bilder att bjuda på idag så jag lägger in den här sköna låten istället...  
 


Postat av: Ida

Neeej!! Inget mer skitväder nu...bara sol och uppehåll ;)

Kanon att det funkade så bra med dykgruppen, får vi hoppas på en repeat nästa år!

14 dgr till vi flyger nu!! Jihaaaa!!

Svar: Snart kommer ni :-)Vi har haft många fina dagar nu så vi hoppas det håller i sig....

Kram
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-07-14 / 09:51:12


Postat av: Els-Mari

Hej Jamie och OLiver! Tack för julkorten som jag fick av er. Jag blev så glad. Det är lika bra att vara ute i god tid, för man vet ju att det kan ta lång tid för post att komma fram. Nu har vi det varmt även i Sverige, så jag hoppas att det varar en tid nu. Längtar efter er. Många kramar från Farmor.

Svar: Hmmm....vi skickade de korten innan jul så då tar det verkligen lång tid ;-)Kram
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-07-18 / 20:32:27


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:
Spara uppgifter!