Allt verkar lösa sig.... kanske :-)


 
Hej hej,
 
Ja herregud... detta liv! Nu verkar det iallafall gå åt rätt håll tycker jag. Vi behöver lite lugn o ro nu känner vi.
Vi har hittat personal. Daengs moster och hennes dotter kommer hit från Koh Samui. Vi behövde egentligen bara en person men eftersom de vägrade komma ifall inte både blev anställda så hade vi inget val. Vi löser det genom att sluta anlita företaget som skickar hit trädgårdspersonal och tar hand om trädgården själva.
 
Sedan har vi nu haft intervju med den där tjejen som vi tänker oss ska ha Nings ansvar i framtiden. Det kändes bra tyckte både jag och Jens. Hon verkade väldigt sugen på att börja hos oss men hon sitter just nu fast på sitt nuvarande jobb så vi får se när hon kan börja....OM hon börjar, man ska väl inte ropa hej ännu.
 
Ida och Isak har åkt hem idag...det blir lite depp både för mig och barnen. Gottigt o ha sin kompis så nära och jättekul för barnen att ha Isak varje dag. Men men.... vi vänjer oss snart vid att vara ensamna. Vi har faktiskt haft folk här nu sedan mitten på december, känns konstigt att vi nu är själva. Men mamma o Nina kommer ju om en månad...skönt för barnen längtar efter mormor nu....och det gör jag med :-)
 
Vårt stora bekymmer just nu är att Naala på två dagar kommit med 3 stora kycklingar i munnen...levande. Hon ser det som en leksak. Vi vet inte var hon plockar dem men vi är rätt säkra på att någon kommer förgifta henne om de kommer på att det är hon. Vi försöker släppa tillbaka dem åt rätt håll men de kommer tillbaka och går o pickar. Mötte en av dem i köket i morse, känns som en bondgård.
 
Vi hittade 2 cocosnötter fyllda med mat och iblandat gift på vår tomt för några dagar sedan. Känns hemskt...några as är alltså ute efter Naala. Vi tror inte att det har koppling till kycklingarna för det började igår och giftet har stått i minst två veckor, det var intorkat och man såg på marken att det stått där ett tag. Den ena cocosnöten var uppäten... och det var ju inte Naala uppenbarligen. Tyvärr kan det vara Scoobi för vi har inte sett honom på 1,5 vecka, så sorgligt.... jag hatar dem!!
Vi ringde vår landägare och berättade vad som hänt. Han är muslim och har väl inte mycket till övers för hundar men han är bra och vill oss bara väl så han gick runt bland grannarna och kollade läget. Han fick fram att några av våra grannar över vägen var arga för att en vit hund tuggat på skor och stulit kläder för dem. Det är ju självklart Scoobi för han är fortfarande valp och gör sånt hela tiden. Utan att säga det rätt ut så blev det ändå ganska uppenbart att de kan vara dem som lagt ut giftet. Vår landägare berättade iallafall att vi inte har någon vit hund och att Naala inte gör sådant. Förhoppningsvis läggs det inte mer gift på vår tomt.
 
Nu är det full fokus på att få in nya personalen i matchen så man slipper jobba ihjäl sig... tycker inte om att jobba på kvällarna, jag vill ligga hemma o gotta mig i soffan då och umgås med familjen. I lördagskväll när Papillon var stängt så tog jag och Ida en barnfri kväll. Vi gick till Dreamy Spa och tog 2 timmars massage o scrub...sedan gick vi ut o åt en stor fet hamburgare :-) Sicka partybrudar vi är!!
 
Nu ska vi hem o lägga oss i lägenheten en stund.... ta en siesta innan jag börjar jobba. Det är sjukt varmt nu, det här supervädret har hållt i sig en månad snart o man blir alldeles matt o trött...måste vila.
 
Mästerfotografen Jens kunde bara inte låta bli när fjärilen dansade för honom :-)
 
Så tjusig...
 
Slapp på Long Beach...på Ozon Bar.
 
Oliver på Ottos Bar på Klong Nin... de hade nya kattungar där så Oliver stannade inne i baren i flera timmar.
 
Vi andra pressade självklart för det var ju Idas sista dag :-)
 
Barnen var som galna i vattnet..
 
Sen gjorde Ida en tattoo hos vår tatuerare. Hon skrev Isak på handleden.
 
Sista kvällen på Thai Cat... som ni ser behöver inte Ida se solen på ett år nu :-)
 
Vi åkte bort till Pas och släppte upp en konvoj.... vi tänkte på våra nära o kära i himlen. Framför allt Hilda, Isaks lilla kusin som gick bort för tidigt.
 
Fint....
 
Morgon på Papillon....här leker Naala med barnen, hon kanske har tröttnat på att hämta kycklingar.
 
Hej då Isak...som här väntar på transfern till flygplatsen.
 
Godmorgon Jorge, Jean-Mari och Charlotte från Ibiza.... fantastiskt sköna människor som bodde hos oss förra året och nu är tillbaka. Love them!
 
PG o Ingela kom förbi på en fika... de njuter för fullt.
 
Kram på er!
 
//Caroline
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Corrina

Härliga bilder...längtar redan tillbaka . Planerar redan nästa resa ;-)

Svar: Haha, varför är jag inte förvånad.
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-01-28 / 10:30:30


Postat av: Lisa

Gud vilka fina bilder på fjärilen som var väldigt fin den oxå haha :D

Svar: Haha...tack!
gronqvist.blogg.se

http://lisaaaas.blogg.se Postat den: 2013-02-17 / 16:18:24


Postat av: felicia

Kom in på din blogg via blogg.se och får plötsligt se blider från lanta och ser Paz! Var där för ett år sen kanske och, bodde på long beach ett tag. Gud vad förvånad jag blev, vilken slump!
Härlig blogg också, verkligen :)

Svar: Tackar :-) Världen är liten...
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-03-05 / 23:24:56


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:
Spara uppgifter!