Imorgon drar vi :-)


Ohhh vad förväntansfulla vi är. Vi har jobbat hårt sista dagarna med att förbereda allt på Papillon.... det är ju en del att täcka upp när vi ska vara borta i peaken. Det känns jättebra, var nästan lite rörande att lämna personalen men vi avslutade med att stänga Papillon en kväll och gå ut o äta allesammans. Personalen kommer klara sig galant utan oss, vi känner oss trygga.
 
Vi börjar med två dagar I Bangkok innan vi drar vidare mot Sverige. Självklart sammanfaller vårt besök med den största demonstrationen hittills...men det ska nog gå bra. Vi bor en bit ifrån där oroligheterna är. Vi måste hämta nya pass till barnen så vi har inte något val.
 
En underbar nyhet är att våra fina vovvar överlevde förgiftningen. Även lilla Rose kom tillbaka, vi blev så lyckliga. Snäckan är vi fortfarande lite osäkra på, för vi såg ju henne dagen efter men sedan har hon varit försvunnen. Vi hoppas och tror hon mår bra.
 
 
 
 
 
 

 

Nu hörs vi inte på ett tag, stor kram på er!
 
//Caroline
 


Postat av: Sonja o Bo

Vi önskar er en fin resa till Sverige ock Blekinge , ock en God Jul ock Ett Gott Nytt År.

Postat den: 2013-12-08 / 16:42:43


Postat av: Hanna

Välkomna till Sverige! Här har barnen precis gått ut för att åka pulka i mörkret. Lite kontraster till hur ni har det. Kram Hanna

Svar:
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-12-08 / 17:50:47


Postat av: Linnéa Nilsson

Hejsan!

Vi är på Koh Lanta just nu, bor på PADA hotell och jag är SUPERSUGEN på lakrits och jag tänkte att du kanske vet var man kan köpa de? :)

Mvh Linnéa

Svar:
gronqvist.blogg.se

http://sandaleravplast.blogg.se Postat den: 2013-12-09 / 12:24:37


Postat av: Frallan

Måste säga att jag tycker att det är vågat att lämna resorten mitt i peak season, men litar ni på personalen så ska det nog gå bra.

Vilket hotell i Bangkok bor ni på den här gången?

ps. till Linnéa, Lanta Mart och Lanta Diver i Saladan har svenskt smågodis.

Svar:
gronqvist.blogg.se

http://tastelikechicken.blogg.se/ Postat den: 2013-12-09 / 19:03:23


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:
Spara uppgifter!