Trötta och slitna men nöjda :-)


Halllooo,
 
Har våren börjat sitt intåg där hemma ännu?
 
Här har det faktiskt varit lite svalare några dagar tack o lov....men idag är det svinvarmt igen. Svetten bara rinner om mig och Jens hela tiden, trots att vi varit här så länge nu. Vår personal däremot kan hugga ner ett träd utan att en svettdroppe tränger fram..är det inte otroligt??
 
Bokningar inför hösten och julen kommer in för fullt nu, vi har till o med fått in några bokningar för April nästa år..helt galet!
 
Jimmy, Hanna o barnen åkte vidare igår så vi tog en avskedsmiddag på the Tavern. Det har varit jättekul att ha dem här och barnen har lekt så det räcker ett år framöver :-) Det var till och med så att Jamie tackade nej till att leka med en kompis idag för han ville bara vara hemma och ta det lugnt.
 
Vi är trötta.....riktigt slitna faktiskt. Jag vet att många flinar lite o säger: - Ja oj vad jobbigt ni har det där nere i värmen. Men det är faktiskt väldigt jobbigt ibland...så trött som jag är nu, var jag aldrig i Sverige. Tror det beror på att man lever o andas Papillon hela tiden, vi får aldrig någon paus från ansvaret. Just nu i April jobbar vi 7 dagar i veckan och det är riktigt slitigt för vi är ju redan trötta efter en intensiv säsong. Längtar bara till Maj nu så vi får släppa Papillon ett tag..... och bara vara.
 
Vi har haft en fantastisk säsong och vi är väldigt tacksamma för det. Vi har varit fullbokade sedan början på oktober och förblir så till omkring 26 april som det ser ut nu.....otroligt....över all förväntan. Vi ligger på plats 8 på Tripadvisor och så länge vi håller oss kvar där kommer vi nog vara fullbokade tror vi. Det är hårt slit ibland att alltid hålla koll på alla gäster så de är nöjda...vissa kräver ju mer än andra. Vi pratar med våra gäster varje dag och känner av läget....visst missar vi ibland när det är som mest men det är sällsynt. Märker vi att någon inte är helnöjd så lägger vi extra krut där och ser till att de blir nöjda. Vi finns till hands dygnet runt....som exempelvis häromkvällen när Jens fick åka ner till Papillon 22.30 på kvällen för att hjälpa en gäst att öppna sin resväska som hon inte fick upp. Det är värt det men ibland suger det!
 
De eldar sopor för fullt på Koh Lanta nu.....varje natt ligger det en tung rökdoft över ön, den kommer in genom ACn. Kul när man vet att de eldar precis allt här...plast o andra giftiga ämnen. Önskar de kunde ha lite mer kunskap om hur farligt det är....de stackarna som bor nära sopstationen i små bambuhyddor kommer väl förmodligen ha cancer om några år för det kan inte vara ok att andas in den röken hela dagarna.
 
Julia, Lova, Jamie o Olvier har öppnat en turistbyrå där de tillhandahåller massa broschyrer om vad som finns på ön :-)
 
Jamie o hans kompis Lukas hjälper till att hissa flaggan på skolan....detta görs varje måndagsmorgon.
 
Här är vår nya älskling, han heter Malte. Han är det största gostrollet man kan hitta. Vill bara kela hela tiden, lämnar aldrig vår sida.
 
Han är bara en valp och dök upp på Papillon för några veckor sedan. Vi började mata honom men han var så skygg att vi fick jobba hårt för att komma nära honom. Nu är han en helt annan hund, ligger här hela dagarna och bara latar sig o äter gott. Naala accepterar honom rätt bra faktiskt, de ryker ihop ibland när han tar hennes mat men annars går det bra.
 
Sista kvällen på the Tavern...nu har de varit i Bangkok ett dygn och reser vidare till Sverige idag.
 
Kram o hej så länge!
 
//Caroline
 
 


Postat av: Frank

Hej! Vad kul att ni har fullbokat så länge, då det inte var den bästa säsongen i år.
Hur gick det för Marlinos på Round House egentligen? Fick han sålt eller kör han ett år till?

Svar: Magnus sålde och är nu tillbaka i Sverige. Vi är jättenöjda, hoppas nästa år blir lika bra :-) Kram på dig!
gronqvist.blogg.se

http://tastelikechicken.blogg.se/ Postat den: 2013-04-10 / 07:08:41


Postat av: Frank

Förresten, var ligger Tavern egentligen? Är det samma koncept som den som låg bredvid LILS förut? Men den kocken/ägaren drog ju vidare till White Rock och sedan Otto's på Klong Nin den här säsongen

Svar: Hej Frallan..... Ja kocken drog vidare till Otto´s men de måste ha ersatt honom och maten är grymt bra där. Tror att frugan driver det vidare....där sitter även en västerlänning, vet inte hur det hänger ihop.
gronqvist.blogg.se

http://tastelikechicken.blogg.se/ Postat den: 2013-04-10 / 07:11:39


Postat av: Annelie

Här är fortfarande kallt men soligt men våren är i antågande :) Hoppas ni får det lite lugnare framöver ,men ni har en underbar resort som jag varmt kan rekommendera ,längtar redan efter att få åka dit igen /Kram

Svar: Tack Annelie, vad roligt att höra :-) Ja det ska bli gott med lite ledigt snart! Hoppas ni har det gott det hemma, kram till Ville från oss.
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-04-10 / 22:36:22


Postat av: Hanna

Haha så det blev Malte, ja allt var ju bättre än Benny! Precis hemkomna och ingen snö!! Men jag vet att om några dagar längtar vi tillbaka till er och värmen igen. Ett riktigt mysigt och relaxing ställe ni har. Tack för allt! Kram fån oss alla

Svar: Ha ha Hanna, vi är väl inte riktigt överens men JAG har bestämt att han heter Malte :-) Kram till er!
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-04-11 / 18:14:55


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!