Vi kämpar på....livet är hårt :-)


Kommer precis från en fantastisk massage. Helt galet vilken njutning det är att få oljemassage.... man bara önskar att den där timmen aldrig ska ta slut.
 
Det har varit en bra helg, vi har fått mycket gjort. Idag har jag målat väggar i en bunge större delen av dagen. Det är en väldigt mörk, hemsk grön färg som är svår att täcka. Naa började jobba igår, det var ju den 1 september och hon är en frisk fläkt som vanligt.
 
Jag har varit lat med thaiboxningen denna veckan, har lite ångest för det. Inte för att jag inte tränar för det har jag gjort ändå hemma framför x-boxen, utan snarare för att de säkert undrar varför jag inte tränat. Får nog dra mig dit imorgon även om jag inte är så sugen.
 
Vi letar efter en tuk-tuk nu. Yak har berättat att vi är smartare om vi köper en begagnad motorcykel och sedan köper en vägn o sätter på. Köper man en begagnad tuk tuk så är den redan så sliten efter att ha dragit runt vagnen länge så det är bättre att köpa en mc och vagn separat o koppla ihop. Det är himla bra med tuk tuk när man ska hämta lite större saker. Vi har exempelvis en tv här uppe i lägenheten o den ska till Papillon men det går ju liksom inte att frakta den på en moppe :-) Sen vill personalen helst ha en tuk-tuk så att de kan få plats allihop när de ska hitta på nåt. Vi får väl se hur det går.... 
 
 

Sista kvällen på Klapa Klum Bar i fredags...vi satt o njöt av solnedgången medan Naala och barnen lekte på stranden. Nästa vecka börjar de flytta baren till Klong Kong.
 

Snacka om att barnen älskar att vara på stranden på kvällarna....
 

De ser ut som sandtroll varje gång...
 

Mys på Papillon..... Weiw, Oliver och Ayatoh.
 

Tipspromenad på Jamies skola i fredags....
 

Alfred följde med hem o lekte en stund...
 

I lördags började Naa jobba igen.... underbart! Hon är en person som aldrig sitter still, hon vill alltid jobba vilket gör att hon drar med sig alla andra också ..... så nu har det varit ett jäkla drag tycker jag :-)
 

Vi har köpt en högtryckstvätt och skurar toaletterna till max nu, det blir otroligt rent!
 

Alla kuddar ligger o luftas varje dag så de blir fräscha....
 

Hela restaurangen skuras, all textil tvättas o sätts upp igen...
 

Här är vår favoritrestaurang. Väldigt populär eftersom de är både billiga, trevliga och har underbar mat. Läget däremot precis vid vägen och bredvid en bilverkstad lämnar väl övrigt att önska men samtidigt så bryr man sig inte om det när man bor här. Som turist vill man nog ofta äta på stranden men vi äter lika ofta längs vägen. Likaså tar de flesta turister massage på stranden men jag väljer nästan alltid något längs vägen för de har öppet även efter mörkrets inbrott och är enligt min åsikt oftast bättre.
 

Här sitter vi :-)
 

De här trevliga tjejerna lagar vår mat....
 

O den här supertrevliga killen är vår servitör....
 

 Igår bestämde vi oss för att ut o åka runt ön... vi drog iväg framåt kvällen, det är skönast då. Vi njuter fortfarande lika mycket av att åka ut på landsbygden. Naturen är underbar och det är så mysigt att se alla thailändska familjer längs vägen. Man ser hur de bor, hur de lever, vad de gör osv. På lördagar i lågsäsong verkar alla vara lediga för det var väldigt mycket samlade familjer överallt. Vi körde också förbi ett gäng barn som spelade fotboll.... de spelade barfota på en betongplatta :-) De hade lika kul för det!
 

Här kör vi längs östra delen av ön...
 

Sen körde vi över ön och hamnade på Klong Nin. Vi valde en restaurang som vi läst om på Trip.... Oasis Sunset.
 

God mat o fin utsikt.... dock var maten lite smaklös för oss som blivit chilliberoende.
 

Barnen lekte i solnedgången...
 

Magiskt...
 

Var bara tvungen att ta en bild på det här.... hur tänkte de när de satte en tavla över solfjädern? :-)
 

När vi kom hem så spelade vi Mur-Kross på Xboxen. Såå himla kul, svetten bara öser om oss men man vill ändå inte sluta för det är så roligt. Här ser ni mig i action....
 

O här är Jens..... jag vann självklart över Jens vilket gjorde allting extra kul, hehe.
 

Imorse flängde vi ner till Papillon igen.... Sedan staketet rasade så ser vi rätt in till grannen nu vilket inte är en vacker syn som ni ser. Jens o Daeng har börjat bygga lite idag.
 

Vi räfsar o eldar allt vad vi kan nu när vädret varit så torrt o fint ett tag. När det regnar var o varannan dag så växer den där högen till max.
 
Hoppas ni mår bra där hemma!
 
Kram Caroline
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Mona

Vad härligt att kunna "pricka av" på "To Do" listan och vad mysigt med lite utflykter. Jag passade på att växla lite häromdan när jag var på Arlanda då kursen var låg.
Nu har det kört igång ordentligt både hemma och på jobbet. Man hinner inte blinka innan veckan är förbi :-) vi var på den Indiska restaurangen i Ronneby i fredags och det var riktigt gott !
Krama barnen ! Kram Mona

Postat den: 2012-09-02 / 17:45:08


Postat av: Anonym

Ni ser så där härligt friska o sunda ut. Kram till er alla.

Postat den: 2012-09-02 / 18:27:44


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!