Ut med det gamla och in med nytt! :-)


Skööna söndag..... sovmorgon och sedan kaffe o dator i sängen :) Till och med vädret ser ok ut som omväxling. Det har regnat kraftigt sista tiden så man blir nästan lite förvånad när solen kommer fram, det kan dock ändras på några minuter nu i regnperioden. Vet inte hur många gånger vi har sagt: ah vi behöver inga regnkläder, det ser så fint ut...... 15 minuter senare sitter vi dyyyyblöta och förbannar vår klantighet!
 
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag... vi har hel-ledigt och tänkte göra nåt kul så vi får väl se vad det blir :-) Jag borde träna eftersom jag nästan helt slutat med det men tyvärr så har jag inte lust... har tröttnat fullständigt faktiskt...som vanligt.... är ju inte konstigt att jag aldrig når mina viktmål, haha.
 
Vi har fortsatt vår "husjakt" och har faktiskt hittat flera mycket intressanta hus. Det enda tråkiga är att de är upptagna under högsäsong så vi kommer inte kunna flytta in förrän framåt Mars/April, det känns ju jättelångt fram för en otålig människa som mig.... suck! Vi har iallafall åkt runt i de flesta husområdena nu och jag är förvånad över hur många fina hus här finns. När man kör längs vägen så står det bara en liten skylt vid någon grusväg - house for rent och när man kommer upp för backen ligger där fetestora lyxiga poolvillor, det är liksom inte vad man väntar sig i de omgivningarna.
 
Det går framåt på Papillon, Jens o Daeng har målat jättemycket denna veckan och har bara 3-4 bungar kvar. Taket kommer förmodligen lösa sig också för vår nya vän som vi köpte tuk-tuk:en av fixade det till oss.
Däremot måste vi själva installera en mellandörr i vår familjebunge för priset vi fick av byggarna var galet högt, då blev Jens lite suuur o sa att han hellre gör det själv. Vi måste bara köpa in maskinen till att skära i cement först.
 
Imorgon ska Jens o Ning åka till Krabi. Det är dags att skaffa nytt arbetstillstånd. Jack ska köra dem dit och fära runt till revisor, work of labour och även till doktorn så att Jens kan få ett intyg på att han inte har syfilis....huamig, hoppas han klarar testerna ;-) För att han ska få förlängt arbetstillstånd så måste Ning sitta med o berätta hur mycket Jens har lärt henne under året och hur hon har utvecklats.... så först måste vi lära Ning att ljuga ;-)
 
Vi har ett mycket intressant möte på tisdag med en person som vi kanske vill anställa....spännande. Jag säger inte mer just nu utan sparar det tills jag vet mer.
 

Snart dags för fredagssamling i Jamies skola, eleverna har bakat varje vecka nu så samlingen avslutat alltid med god fika. Det är sånt de hinner med nu när de är så få elever.
 

Oliver sitter alltid bland eleverna.... han går nämligen också i skolan!!! ;-)
 

Nu har vår nya ugn kommit och Jens gråter en skvätt varje dag av lycka när han ser den :-) 90 cm bred, man kan grilla en liten gris på ett spätt inne i ugnen om man vill.
 

Gissa hur många personer det krävs för att sätta ihop förråds-ställningar??
 

De lyckades i allafall till sist :)
 

Så nu blev det en riktig utrensning på baksidan för att få ordning och reda!
 

Det blev otroligt bra, det här har vi längtat efter, att få ordning på allt i förrådet. Det var inte lätt att få tag på de här ställningarna men de var värda att vänta på.
 

Vår sprillans nya laser printer/copy/fax/scanner, Yey :-)
 

Någon är lite suuur ;-)
 

Efter allt jobb var vi värda ett cafébesök....
 

Yammi :-)
 

Här spelar vi Skip-Bo..... spelet som ALDRIG tar slut.... tack Anna!! ;-)
 

Avslutar med att visa dessa delikata chillis som växer i trädgården där vi bor :-)
 
Kram på er!
 
/Caroline
 

 
 


Postat av: pg

hej
jätteroligt med kortspel som aldrig tar slut!!!!!!!!!!!!!

Svar: Vad härligt att du tycker det PG, då kan ju du spela med Jamie då när ni kommer ner! ;-)
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2012-09-17 / 14:06:13


Postat av: Hanna

Tänk att ha en man som gråter av lycka när han ser en spis...annars verkar ni ha en del att göra. Börjar det mer barn i skolan snart eller, annars såg ju oliver sugen ut. Ha det så gott alla.kram

Svar: Ja faktiskt Hanna, det är inte fel alls. Gör inte Jimmy det? ;-)Ja Oliver är ju sugen när vi är där men när jag frågar om han vill börja på riktigt så skakar han bestämt på huvudet, han vill vara med sina kompisar där hemma säger han (katterna och Naala :-)

gronqvist.blogg.se

Postat den: 2012-09-18 / 13:10:28


Postat av: pg

Dom hyllorna känner jag igen!!

Postat den: 2012-09-18 / 14:13:51


Postat av: Jens

Japp, samma som skolan:-) Här satsar vi på kvalitet... och ugnen rymmer nästan lika mycket som skolans... Nybakat väntar när ni kommer.

Postat den: 2012-09-18 / 15:33:08


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!