Jippiyey!


 
Hej hej,
 
Här är det verkligen fullt ös nu, så himla glada är vi. Det började ju rätt hyfsat med 3 bungar i början på oktober men sen dog det och vi hade bara en bungalow belagd hela förra veckan. Det började precis kännas lite jobbigt eftersom vi tog ut de sista pengarna från kontot..... men dagen efter så brakade det in gäster och helt plötsligt blev vi fullbelagda :-) Så nu är det som värsta högsäsong, full frukost varje morgon och bra med folk på kvällarna också. Vi hoppas att det håller i sig nu! Vi hade hoppats på att vara halvbelagda i oktober så detta är ju en bonus.
 
Nu har ju Jimmy kommit så då umgås vi mycket med honom. Sen är det ju mycket jobb självklart med att serva alla gäster och samtidigt ta hand om barnen och samtidigt jobba för Contribe...men det går bra. Jamie vill ju ha sitt också med kompisar o sånt, imorgon ska två och hans kompisar komma o leka så då ska vi gå ner på stranden med dem.
 
Träningen kom av sig helt nu när allt satte igång... men skitsamma, jag får väl vara smal i nästa liv istället :-)
 
Det har bara rasat in bokningar sista dagarna, helt galet. Många bokningar för januari o februari men även i november så vi är nästan fullbokade 4 månader redan, nov-feb....känns riktigt gott!
 
 
Jamie o hans klasskamrater spelade teater för oss i fredags, de spelade upp Guldlock, himla kul!
 
Häromdagen blev jag alldeles rörd när Jamie läste en hel bok för mig... jag är så stolt över honom. Innan han började ettan i september så kunde han knappt bokstäverna och nu kan han läsa!!
 
I helgen gick Jamie en kayak-kurs. Han älskade det verkligen!
 
De körde både lördag och söndag. Lärde sig jättesnabbt så på söndagen åkte de ut jättelångt och snorklade.
 
Peo som höll i kursen tyckte att Jamie var jätteduktig, han var väldigt fysisk. Han är ju himla stark måste jag säga, han blev knappt trött trots att de paddlade hårt i 1,5 timme.
 
Efteråt blev det ett välförtjänt dopp :-)
 
Alltid en massa hundar på Klong Dao, här tar de sig ett dopp....
 
Jag passade på att ta en strandpromenad...
 
Riktigt nice....allra helst med musik i lurarna.
 
Fiskelägret längst ner i söder på Klong Dao
 
 
Jamie kom i mål lagom tills jag var tillbaka.... och deklarerade att han vill ha kayaking som sin sport.
 
Nu har Jimmy äntligen kommit! Barnen är självklart förtjusta så nu tjatas det ständigt om att få åka ner till Jimmy på Papillon.
 
Sen kommer ju Yak hit ibland också... för att sova. Han kommer in o lägger sig o snarkar en stund sen tackar han och åker igen :-) Han har väl fullt upp på nätterna, han och hans nyblivna fru försöker utöka familjen :-)
 
Kram o hej på er!
 
//Caroline
 
 


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!