Vår bröllopsdag :-)


Ja igår var det alltså 2 år sedan vi gifte oss...helt galet vad tiden går. Den firade vi självklart, först hade vi en lugn skön morgon och framåt eftermiddagen så hade jag en surprise till Jens, jag hade bokat in oss på 4-hjul-körning i bergen. Jens anade absolut ingenting och blev jätteglad. Vi körde i riktig teräng o det var såå kul, små branta stigar i bergen med fantastisk natur.... halva nöjet var nästan att se så vacker natur (tecken på att man börjar bli tant nu ;-)

Efter det så fixade vi till oss och tog ett glas vin här på Papillon innan vi begav oss in till Saladan där vi bokat bord på the Frog.... och jesus vilken höjdare! Jag tror aldrig jag ätit så gott, först beställde vi nachos till förrätt vilket var riktigt krispiga chips under ett täcke av krämig ost och gräddfil med tomater o annat gott.
Efter det tog vi en "Big bad burger" vilket var den absolut bästa burgaren i mitt liv. Dels var den sjukt stor, utan att överdriva 25-30 cm hög. Det var lager med en fet hemmagjord burgare, en stor grillad kasslerskiva, ost, backon, tomat, lök och ett lager med krämig gorgonzola-ost....slutligen ett lager med jalapenos. Alltså den var såå god :-) men vi kunde verkligen inte äta upp, vi har nog aldrig varit så här mätta. (väldigt oromantiskt för vi kände oss som två michelingubbar :-) Förutom att maten och rödvinet var underbart så var även omgivningen härlig, vi satt i en upplyst trädgård med ljuv musik i bakgrunden.

Sen strosade vi runt i Saladan tills vi väldigt trötta o belåtna begav oss hemåt till bungen.














Må gott allesammans!!

Kram Caroline



Postat av: Jens

Vill bara säga att jag även fick en ny dyktur av frugan till Shark-point och Anemonereef på lördag:-) Och om inte det var nog så får jag även välja ut ett nytt syklop dagen till ära, Tack älskling!!!

Postat den: 2012-02-23 / 10:32:13


Postat av: Monica

OH, vad underbart. Det andas KÄRLEK. Kram på er .Monica.

http:///gronqvist.blogg.se Postat den: 2012-02-23 / 11:45:28


Postat av: pg

Vill bara tacka för en fantastisk lunch med gänget idag

papillon är ett kanonställe!!!!!!!!!!

Postat den: 2012-02-23 / 12:20:05


Postat av: Corrina

Och nu undrar vi vad DU gav din fru ???? Eller är det hemligt :-)

Postat den: 2012-02-23 / 18:02:20


Postat av: Caroline

Ha ha.... jag fick faktiskt ett väldigt fint handgjort silversmycke i form av en fjäril i vitt och turkost... sen fick ju jag faktiskt en Samsung Galaxy för en vecka sedan så jag hade faktiskt inte räknat med något :-)



Tack själva PG, alltid lika kul att träffa er!



Kram Monica!

Postat den: 2012-02-24 / 05:03:06


Postat av: hanna

Grattis några dagar i efterskott. Det låter ju som ni har det toppen. ni ser ju superfräscha ut!

Massor av kramar till er alla.

Postat den: 2012-02-24 / 08:46:26


Postat av: anna norberg

Hej på er

Tusen tack för tipset om The Frog, den restaurangen måste vi prova när vi kommer ner till lanta. Nu är det bara 36 dagar kvar och det känns sååå skönt att veta att vi snart är där. Läser era roliga/ härliga/ spännande uppdateringar så fort ni skriver nåt. Det skulle vara jättekul att få träffa er på riktigt när vi kommer ner .

Mvh Anna Norberg

Postat den: 2012-02-24 / 14:24:45


Postat av: Caroline

Tack Anna, vad kul att höra! Ni är väldigt välkomna hit under er tid på Lanta, äta lite middag eller bara ta en kaffe :-)



//Caroline

Postat den: 2012-02-24 / 14:53:53


Postat av: Sara

Vilket fint kort på er innan ni är på väg in i restaurangen.

(era moffare, äter ni alltid så mkt??)

:)

...o då syftar jag inte på kortet utan burgaren

Postat den: 2012-02-25 / 08:32:28


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!