Folk kommer o folk går... men värmen består :-)


Hej hej!

Hur är det med er där hemma i antarktis? Såg några bilder på aftonbladet o började frysa bara av åsynen. Men jag såg också väldigt vackra vinterbilder från fb så jag gissar att när solen är framme är det magiskt.

Här på Papillon är allt bra, fullt ös med alla gäster som vanligt. Himla trevligt folk måste jag säga.... vi hade precis en familj från Canada som bodde här med 3 pojkar 4,4,7 år gamla som reser jorden runt i ett år..... o det var inga lugna pojkar kan jag säga. Riktigt imponerad är jag, så modigt o läckert! De stannar omkring 3 veckor till 1 månad i varje land.

Jamie fyller ju år på lördag så vi planerar lite för det... på fredag blir det kalas för klasskompisarna och sedan fick han välja vad han ville göra på sin födelsedag...han valde grottan :-) Vi klättrade i den grottan förra året o det är riktigt coolt, kolsvart med bara en pann-lampa...massa djupa skrevor o spindlar o fladdermöss, han kommer älska det! Egentligen är det nog bara för vuxna men Jamie är duktig o vi får vara extra försiktiga.

Imorse åkte Cissi o Andreas vidare, det var verkligen kul att ha dem här för det är fantastiskt trevliga o sköna människor. Hoppas de får en skön avslutning på sin semester! Man börjar vänja sig vid att människor kommer och människor går. Det är lite charmen med att ha hotell, man hinner aldrig tröttna på någon, tvärtom är det alltid en liten tår i ögat när de åker för alla är ju så glada o härliga när de är på semester. Det är ju liksom inte som att möta människor hemma i kassan på Ica :-) Jag tror inte vi har träffat på en enda sur gäst ännu.

Naala har varit på djursjukhuset över natten och blivit steriliserad....lilla gumman. Hon började busa runt lite väl mycket med pojkarna i kvarteret så vi tyckte det var dags..... sådan matte sådan hund?? ;-)

Vi har bokat en resa till Bali i slutet på april, det ska bli superkul! Vi tänkte först semestra i Thailand men man vet aldrig med vädret i början på maj så vi valde Bali för där är det högsäsong. Finns massor att se o göra så det ska bli spännande. Vi blir borta 8 nätter, har hyrt ett stort lyxigt hus med 4 sovrum o kök o vardagsrum.... och egen pool. Det är ju väldigt billigt på Bali, billigare än Thailand har jag hört. Resan fick vi för 1300 kr per person, lagom :-) Det blir jag, Jens o barnen, sedan blir det mamma och Jimmy som är här då...... och sedan bjöd vi med vår personal men det var tyvärr bara en som kunde, de andra åker hem i maj (eftersom vi stänger Papillon då).

Det har hänt annat också.... Monica o Rolle har gjort det möjligt för mamma dela upp året mellan Sverige och Thailand, lyxkärring :-) Hon kommer bo i ett litet hus bredvid Monica och Nina ungefär halva året och sedan åker hon ner här vinterhalvåret. Jamie blev helt knäckt men han vänjer sig.... han älskar ju att umgås med mormor.

Vi kommer nog vara hemma 5-6 veckor i sommar.... och sedan blir det Bangkok innan vi åker tillbaka till Lanta. Vi har mycket att pyssla med här innan nästa högsäsong.


Nu har Daniel, Caroline, Ludvig och Malvina lämnat oss efter en månad, vi hoppas att de kommer tillbaka till oss någon gång. Oliver saknar redan Ludde.



I söndags var vi ute o käkade med PG, Ingela och Pär som är här nu, det var jättetrevligt. Vi åt på en restaurang som heter The Tavern o de hade grym mat..... riktig frossar-mat.



För alla kött-älskare där ute..... feta fina revbenspjäll med massa gott till :-)
Hans och Jocke hade älskat dessa, nu har Jocke något mer att se fram emot om de bokar in sig nästa år igen.



O den här stora fina plantan kom PG o Ingela med här om dagen på moppen som en present till oss, jättegulligt :-) Den står fint utanför restaurangen nu.



O här har jag o Oliver lite kul med kameran.... vi bjuder på det!

Kram kram

Caroline





  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!