Nytt från Lanta....


Hej på er!

Kan säga att det är sjuuuukt varmt här nu..... om det är som de säger att det blir ännu varmare i April så kommer jag nog dö då. Det går knappt inte att ha kläder på sig men jag för gästernas skull skyler jag mig lite iallafall :-)
Tiden går så fort, insåg idag att mer än halva högsäsongen redan är över. Vi räknar med fullt även i mars och halva april men sen dalar det nog ut. Och i maj stänger vi och öppnar inte igen förrän i augusti. Lyxigt! Ska bli jättekul att vara hemma i Sverige 2 månader och njuta av familj och vänner.

Vi funderar på hur vi ska bo i framtiden.... vi vill ju helst bygga en bunge till oss här på tomten med två rum men tyvärr så har vi nog inte råd i år..... alternativet är att bygga ut en av de redan befintliga bungarna men det känns galet eftersom vi vet att vi ändå kommer att bygga fler bungar de närmsta åren.... (frågan är hur mycket dyrare det blir att bygga en ny till oss..... för då kan vi ju hyra ut alla befintliga....nåja, vi får väl se var det slutar. Det går ju så mycket pengar första året med alla ny-investeringar vi gjort.... men samtidigt kan vi inte vänta en säsong till med att hitta en lösning på vårt eget boende....JAG VILL INTE BO ALLA FYRA I SAMMA RUM ETT ÅR TILL!

Vi har haft väldigt mycket i restaurangen sista dagarna så hängmattan har fått vänta.... men igår stängde vi iallafall kl 14 eftersom det var söndag och vi slappade verkligen och njöt av dagen. På kvällen gick vi ut och åt allihop på en riktigt bra restaurang.



I trädet utanför vår restaurang satt den här leguan-ödlan vilket gjorde Jens väldigt upprymd.... ;-)



Naala är som bekant väldigt snuskig så vi får duscha henne titt som tätt.... ni ser hur mycket hon tycker om det va?? Häromdagen så hittade hon ett kadaver (tror det var en katt) som hon låg o gosade med och hon stank extremt mycket efteråt.... så vi fick skura hela henne med en skurborste och tvättmedel...... och sen borstade jag hennes tänder med Jens tandborste. Jag och Ning hade väldigt roligt när vi funderade på om vi skulle sätta tillbaka Jens tandborste på toa igen och inte säga något.....MEN det var lite magstarkt även för mig :-)



När Jens tittade ner i vår vattentank idag så stirrade någon på honom..... ;-)



Nu har vi sagt hejdå till livsnjutarna PG, Ingela och Pär..... det har varit jättekul att ha dem på Lanta en hel månad.




Jamie och Oliver är fullt upptagna varje dag med att leka med Winston och Arwen (finsk-svenskar). De har jättekul ihop, just nu bygger de en koja i trädgården.




Här är vi på väg ut för att äta allihop...




Ning och Weiw följde också med, vi hade jättetrevligt. Underbart skönt att strosa längs stranden.




Vi åt på ett ställe som heter ThaiCat, vi har fått det rekommenderat och det var verkligen ett bra ställe. Mycket god mat och snabb service! Det ligger nästan längst norrut på Long Beach, precis bredvid Lanta Sand.



Denna underbara bilden tog Jens när solen precis hade gått ner, himlen var otroligt vacker.


Imorgon tror jag minsann att Jens skulle blogga lite.... kryss i taket :-)


Kram på er alla, vi saknar er jättemycket!

//Caroline


Postat av: hanna

Herregud. Jens måste blivit jätteskraj när han såg ormen.

Fattar inte att jag inte såg någon alls under tiden vi var där. Nu har man ju förstått att det finns en hel del. Vi som gick på en slingrig stig i nationalparken...undrar vad vi missade där.

Ha det så bra allihop o bada lite för oss också.kram

Postat den: 2012-02-27 / 15:04:22


Postat av: Stina Alklid

Tack för underbara bilder och rolig läsning. Precis vad som behövs för att tina en kall Ljungby dag.



Hoppas få träffa er i sommar, ni är så välkomna till oss.



Lisa skickar stora kramar till alla.



Stina

Postat den: 2012-02-27 / 19:02:53


Postat av: Pg/Ingela

Hej På er



Nu har vi kommit tillbaka till Svedala och allt är sig likt.

Våren är här.

Vi vill tacka för goda nybakade frallor och en super god lunch..Potatismos,stekt lök och pannbiff..mmmmm.

Vilken härlig resort ni har,vi kommer tillbaka snart



Kram

Ingela/Pg /Pär

Postat den: 2012-02-28 / 21:08:03


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!