Nu blev det jö semester!!


Ja det känns så. Nu när Sara o Matte är här så blir det lite semesterkänsla och jag har nästan helt slutat på Contribe så det är riktigt lyxigt.
 
Idag har vi legat på stranden, på Relax Bay. Det här varit supervarmt o soligt, nästan så man inte kunde vara i solen...men bara nästan :-) Nu ikväll jobbar Jens o jag har också försökt få lite gjort.
 
Igår kom Jimmy ner...åhh det var så roligt att se Nings min. Hon blev helt chockad... hon visste ju ingenting så hon blev grundlurad. Senast kvällen innan satt hon och beklagade sig till Emma över hur svårt det var att känna någon glädje när hon saknade Jimmy så mycket.... och att det var så hemskt att de inte visste när de skulle ses igen. Hon bara skrek när hon fick syn på Jimmy och sedan grät hon.....och slutligen slog hon lite på honom :-)
 
Vi har beställt en dator... Corrina ska ta med den. Känns riktigt gott! Den vi har börjar flimra lite så det är väl bara en tidsfråga. Köper vi en här i Thailand så får vi ju ingent svenskt tangentbord o det är ju såå drygt att skriva utan å,ä,ö. Dessutom är väl kvaliten som allt annat här.
 
Papillon mår bra.... vi har jättegoa gäster vilket alltid är en bonus. Vi har faktiskt investerat i en gran i år så det blir lite julkänsla. Lai kom tillbaka från sin visumresa idag (hon är ju burmes) men hon fick gå o lägga sig direkt för hon var så febrig...hoppas det inte är nåt allvarligt.
 
På lördag ska vi åka till Koh Rok med Sara o Matte, ska bli jättekul. Koh Rok är en heldagstur, bra snorkling och jättefin ö tydligen. Att det sedan går omkring stora varanödlor på ön är ju så klart en bonus för barnen :-) På lördag kommer även systra mi med familj.... och eftersom vi är lediga så kan vi ju gå ut o äta med dem på kvällen.
 
Här försöker jag o Sara steka oss lite vid poolen....ser ut som om vi pratar skit om Jens o Mattias ;-)
 
Vruuuummm!!
 
Godingar!
 
Mys på stranden...
 
Här klär vi granen på Papillon, Oliver får hjälp av en söt flicka som bor på Papillon just nu.
 
Jamie spelar bandy med några kompisar i skolan.
 
Sara o Matte testar vårt kaffe.... som är väldigt gott faktiskt. Vi har börjat beställa vårt kaffe från Krabi, en arabica-böna. Sedan maler vi det själva.
 
Här tar Ning emot Jimmy.... vi halvgråter allihop.
 
En kvällsöl....
 
Och barnen valde ett kvällsdopp i poolen istället.
 
Kram på er... hoppas ni har det gott i julstöket!
 
// Caroline


Postat av: Sussi Lind

ÅÅåå va härligt ni har , önskar att man kunde varit där. På lördag kommer Bellis och Erik att anlända till er , får njuta genom dem, hälsa alla kusiner med en stor kram. Hoppas att ni alla får en fin jul och ett gott nytt år. Kram Sussi

Postat den: 2012-12-19 / 14:20:01


Postat av: Anonym

Då kommer vi samma dag som Bellis o Erik :-)) hur länge stannar dom Sussie ?
Hoppas ni får en fin Jul och Nyår ! kram !

Postat den: 2012-12-20 / 05:56:50


Postat av: Caroline

Detsamma till dig Sussi, god jul :-)

http://gronqvist.blogg.se Postat den: 2012-12-20 / 06:25:33


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:
Spara uppgifter!