Dagarna går, men tiden står stilla...


Dagarna rullar bara på nu. Cedrik kom tillbaka från Tyskland idag o frågade hur länge vi varit tillbaka .... jag kunde inte svara på det, visste inte ens vilken dag det var :-) I vilket fall var det jättekul att träffa honom igen och även Ae som också kom förbi... det blir tydligen ingenting med Klapa Klums flytt 50 meter bort på stranden, de letar nu efter andra platser. Suck.. i värsta fall hamnar de på en annan strand, det är ju deppigt!
 
Vi har det finfint... idag följde Jamie med mig på thaiboxningen och han tyckte det var jättekul så han vill fortsätta med det. Det blir ju lite extra kul när man är två, vi övade sparkar och slag i poolen efter passet.
 
Vi är i himmelen när det gäller maten, guuud vad vi njuter. Varje dag är en lyx, att välja restaurang och mat vi inte provat förut. Nu ikväll åt vi något supergott, någon curry-rätt som var så stark att man nästan inte härdade ut.... men oj så god!
 
Dagarna är heta som attan, vi har aldrig varit med om att det varit så här varmt förr. Termometern i skuggan visade 35 grader idag... jag tror sällan det går under 45 i solen. Vi jobbar oftast på Papillon på förmiddagarna och sedan tar vi det lugnt på eftermiddagen. Jag jobbar för Contribe medan Jens o barnen badar o päser lite.
 
Jag börjar ta ifatt månaderna utan massage nu.... det är helt galet skönt och jag njuter extra mycket nu när jag fått vara utan det. Hittade ett nytt ställe igår med en tjej som var så himla duktig, så nu måste jag tillbaka dit igen!
 
Annars börjar det hända saker på Papillon, vi kommer en bit varje dag. Ska lägga ut lite bilder när vi är klara.
 
Ikväll tog vi mopparna o åkte runt lite på ön, det är ju så himla gott att ut o köra precis innan solen går ner. Vi åkte ner till Klong Kong, körde ner på småvägar och satte oss på stranden för att njuta av solnedgången. Sedan åkte vi till Papillon och tog med oss Naala ner till Klapa Klum där vi avslutade kvällen med en varsin shake och en öl. Jens är helt lyrisk, han börjar bli riktigt trevlig att umgås med nu när han är lycklig igen :-)
 
Killarna brukar dra ut legot och sitta vid poolen o bygga. Min som står i bakgrunden bor granne med oss och han kommer intultande till oss titt som tätt. Oliver gråter inte...han fick nog nåt i ögat :-)
 
Vi tog det här kortet på väg ner mot Klong Kong....
 
Igår åkte vi ner till Klong Nin och åt lunch... passade på att kolla in stranden. Stormen som drog in i somras tog ju med sig stora delar av strandrestaurangerna ut till havs men de håller på att bygga upp det igen.
 
Jamies skapelse....
 
Det är så varmt o skönt i vattnet, omkring 30 grader.
 
Vi åt lunch på Ottos bar.... ett väldigt mysigt ställe på stranden.
 
Vi blir alltid lika inspirerade av hur mycket man kan göra om man bara ha lite fantasi. Snäckor, rep och drivved kommer man långt med.
 
Oliver är glad för det finns säkert 100 saker att klättra på....
 
Barnen är så nöjda att de till och med borstar tänderna utan gnäll :-)
 
Jamie in action i morse på Thai-träningen. Han hade en personlig tränare som var med honom hela tiden. Ibland fick han öva på säcken, ibland sparrar tränaren slagen o sparkarna. Det är mycket teknik nu i början.
 
En solnedgång på Klong Kong.
 
Ett gulligt ställe vi körde förbi längs en liten dammig väg...
 
En öl på Klapa Klum...
 
Beckmärkt ute men himmelen är röd. Naala står nere vid vattnet.
 
Smack! Han är så bra på att pussas den där godingen :-)
 
Alla mina tre killar... alla lika knäppa på sitt vis :-)
 
Fast Oliver är kanske värst, han är nog den som får oss alla att skratta mest!
 
Hej så länge, vi hörs snart igen!
 
Kram Caroline
 
 
 
 
 


Postat av: Corrina

Åh, Ottos bar....gud vad jag längtar ;-))

Svar: Du är snart där :-)
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2012-08-13 / 19:44:27


Postat av: hanna

Vilken värme ni måste ha! Det verkar ju som ni har det riktigt gott. kram

Svar: Ja det är helt galet varmt Hanna, men idag kom regnet så nu kanske det svalkas lite.
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2012-08-14 / 11:26:42


Postat av: Robin

Härliga bilder, det ser fint ut i Thailand

Svar: Tackar Robin :-) Ja Thailand är verkligen fint.
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2012-08-14 / 20:17:25


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!