Helt plötsligt har vi inga nerver alls!?


Konstigt, är faktiskt helt lugn nu, känns inte nervöst längre. Är bara fokuserad...



Igår var det en härlig men också vemodig dag. Det var sista dagen på jobbet för både mig och Jens.... och sista dagen på skolan och dagis för barnen. Vi kände oss alla väldigt uppskattade o saknade.... känns ju självklart bra i hjärtat. Jens som inte brukar vara så känslig var riktigt tagen tyckte jag, han har ju arbetat med sitt härliga gäng i 6 år nu. På kvällen hade hans arbetskamrater planerat en helkväll hemma hos Hans o Annika, Jens visste ingenting, jag bara sa till honom att nu ska vi åka iväg :-) Vi blev bjudna på en trerätters underbar middag med massor av gott dricka till. Kantarellsoppa till förrätt, rökt oxfilé med en krämig potatisgratäng till varmrätt och sedan en cheesecake med passionsfrukt och lime till efterrätt..... ingen dålig avslutning :-) Tack allihop för både mat och trevligt sällskap...många skratt blev det!

På dagis var det också sorgligt, jag började självklart tjuta som alltid.... vi har ju haft den stora turen att få ha samma fröknar till båda barnen i alla dessa år, tänk vad de har påverkat våra barn! Vi har alltid haft en riktigt bra relation med våra fröknar, vi har alltid känt oss helt trygga med dem. Jamie och Oliver har alltid känt sig älskade där.... och det har gjort dem väldigt trygga och självständiga. Och kanske är det just det som gör att vi kan ge oss ut på det här äventyret.... hade våra barn inte känt sig så trygga och självsäkra så kanske de istället hade varit ängsliga inför en sådan här stor omställning men nu älskar de istället varje sekund och tycker det är jättekul med allt nytt. Stort tack till Catta, Therese och Linda, vår stadiga grund. Vi skickar också en kram till Jessica som idag arbetar på en annan förskola, och härliga Bea..... och Anna som var Jamies första favoritfröken på Karlavagnen.... och Lena, Angelica och Ida- den fantastiska personalen på skogsgrinden. Caroline från Skogsgrinden som sedan började på Piggelinen...... ja alla som har gjort vår tid på Skogsgläntan så grymt bra :-)

Idag har det varit storstädning för hela slanten, usch vad trött jag är på det nu..... men äntligen ser vi slutet iallfall, har bara badrummet kvar och sedan golven. Händerna är alldeles röda, såriga och spruckna nu efter allt rengöringsmedel :-(

Nu är det lördagsmys.... glass, godis o god köpmat :-)

Hoppas ni har en underbar helg allihop!

/ Caroline





  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!