Jamies första skoldag :-)


Idag var Jamies första dag i skolan och det gick jättebra. Han var lite pirrig i magen imorse men redan efter en dag så har det släppt. Här kommer lite bilder.


Redo! Nu drar vi iväg med moppen till skolan...



Snygging!!



Först samlades alla barnen i "salan" som de gör varje måndagmorgon och går igenom vad som händer i veckan.



Här sitter Jamie tillsammans med sin fröken Inger (till höger), hon är superbra och Jamie tycker om henne. Vi träffade ju henne en timme vid inskrivningssamtalet. Hon har varit pedagog i 40 år.



Samlingen avslutades med att alla stod upp och sjöng thailändska nationalsången samtidigt som flaggan hissades.



Här är Jamies klassrum, Mangon. De är 8 elever i hans klass, blandat tjejer o killar. Det kommer några till efter jul och som mest är de 11 st. 2 av barnen i hans klass.... en pojk och en flicka... är här 7-8 månader varje år och det är ju kul för Jamie!



Här är matsalen...



Skolan har f-9, i år ca 150 elever i olika perioder. Lilla svenska skolan är bara en av två svenska skolor på Koh Lanta.


Vi hörs!

Kram Caroline


Postat av: corrina

Åh, vad spännande Jamie att du har börjat skolan nu....hoppas att du fick några coola kompisar, som du kan leka med efter skolan också. Tänk att du har blivit så stor och duktig nu så att du har börjat skolan ..Puss och Kram från Ina och Anders Busensson

Postat den: 2011-10-31 / 10:32:15


Postat av: cathrine

Hej på er

Det ser så mysigt ut erat ställe. Bngalowen är ju jättemysiga. Förstår att det måste vara jätte spännande för er samtidigt som det är pirrigt. Vad skönt för er att ha mormor med...blir som en extra trygghet nu i början för för både er och barnen.

Här hemma har hösten verkligen kommit. Regnigt och blåsigt så jag hade gärna bytt med er. Men vi ska ju ut och resa i december...då åker vi till Australien i 1 månad så vi får ju vårat roliga då.

Hoppas Jamie kommer trivas i skolan...det såg så gemytligt ut...tänk vilken lärorik tid det kommer bli för honom...tänk när ni kommer hem till Sverige igen(om ni kommer hem ha ha) och han ska gå i en svensk skola...han kommer få en chock då.

Ha en det så gott.... Vi ska följa er och återkommer

Kram Cathrine och Ronny

Postat den: 2011-10-31 / 11:52:21


Postat av: hanna

Vilka härliga minnen jag får av era bilder. Jamie har Lovas klassrum nu! Vad kul med nya kompisar som stannar länge och återkommer varje år. Kan det bli bättre??

kram på er

Postat den: 2011-10-31 / 15:55:59


Postat av: Mona

Jamie, vi har gått och tänkt på dig hela dan idag ! Första skoldagen, vad häftigt !!

Postat den: 2011-10-31 / 18:37:37


Postat av: Els-Mari

Hej Jamie.Det ser ju jättemysigt ut på din skola, och va roligt att få kompisar att leka med. Det ser verkligen härligt ut. Jag har också tänkt på dig hela dagen och undrat hur du har haft det.Ha det så kul, sen så får du berätta hur du har det i skolan. Många kramar från farmor Els-Mari.

Postat den: 2011-10-31 / 20:15:20


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!