En välbehövlig andningspaus kanske...


Hej hej!

Just nu har vi det rätt lugnt på Papillon. Idag har vi bara 2 bungar belagda utav 10. Vi har varit nästan fullbelagda stor del av november men nu helt plötsligt blev det alldeles tomt. Vi snackade lite med "kollegor" i branschen och de berättade att det ofta blir en dipp i slutet på november för då är man precis mitt emellan låg och högsäsong. Så vi hoppas det tar fart snart igen. Men fram tills dess kan man ju passa på att slappa lite :-)

För mig är det jättestor skillnad sedan vi fick en städerska, jag har mycket mer tid nu. Jens däremot har jobbat rätt mycket ändå för det har behövts mycket bakning. Tyvärr har vi bara två små ugnar här som inte funkar så bra vilket gör att han får baka väldigt ofta eftersom både bröd och pizzabottnar mm tar slut hela tiden. Vi hoppas kunna inhandla en större ugn snart men då måste vi åka till Krabi.

Vi har haft rätt kasst väder sista tre dagarna, mycket regn. Det är ju tyvärr inte så kul för turisterna men det är ju så i november, det är en osäker månad.

Vi har riktigt trevliga gäster måste jag säga, det känns riktigt sorgligt när de lämnar oss. Något vi verkligen bestämt oss för är att det här inte ska bli något "svenskt-ghetto". Det är så himla trevligt med den här blandningen av Engelsmän, Tyskar, Belgare och Fransmän mm. Därför kommer vi inte marknadsföra oss på svenska sajter utan det räcker med de som hittar oss på egen hand.

Här kommer lite bilder från sista dagarna...




Vi har precis haft en kille och fotogragerat här inför en annons i en tidning vi är med i..... och så fick vi behålla bilderna.



Den här bilden tog han av vår bungalow nummer 5, blev riktigt bra tycker jag :-) Det är vår ljusaste bunge och inför nästa säsong ska alla våra bungar bli ljusare, vi ska måla om allihop.




Min och Loh håller på att måla Mins blivande sovrum :-) Min är en riktigt frisk fläkt här på Papillon, hon går o sjunger och ler för det mesta. Och som ni ser på målningen så vill hon ha det glatt även på väggarna :-)



Jamie, Oliver och Nathalie bygger en koja på tomten....




En bild på Jamies och hans klasskamraters skapelser...Jamies är den med snäckan som mun....han är väl van vid att se mormor med en cigg i mungipan ;-)



Weiw och Oliver myser i hängmattan...tjejerna sminkar Oliver och målar hans naglar och han är i himmelen :-)




En uppklädd primadonna :-)




Hon har fått anställning som vår barflicka...vårt lockbete :-)




Ikväll firar vi Nathalie som fyller 10 år... Nathalies moster med familj är på besök.



Och Jens bakade en riktigt smarrig tårta....


Tack för alla kommentarer allihop, det är så roligt att få lite uppdateringar hemifrån, vi läser dem alltid tillsammans Jens, mamma och jag :-)


Kram Caroline


Postat av: Elsa

Åh, så fin är du mormor!

Postat den: 2011-11-24 / 15:47:41


Postat av: Corrina

Så härligt ni har det, här hemma flyttar, städar, och packar jag åt Linus. Skit kallt har det blivit, blåser gör det, grått och trist. KHK förlorar många matcher, Kallinge vinner alla sina. Så nu är allt skit och vi bara väntar på att få åka till er // Kramar

Postat den: 2011-11-24 / 16:19:09


Postat av: Monica

Vad skönt att ni är på banan igen. Härhemma är det blåsigt i kväll. Håller på att ta fram adventsljusstakarna. Roland o jag lägger nytt tak på vedboden innan snön kommer. Det ser så härligt ut på Pappilon. Tusen Kramar till barnen och er.

http:///gronqvist.blogg.se Postat den: 2011-11-24 / 16:48:36


Postat av: Sara&Mattias

Postat den: 2011-11-24 / 19:10:19


Postat av: Sara&Mattias

Vad härligt det låter med lite avkoppling! Sonja: Du ser bara yngre ut för varje kort! Sicken pingla. Jens: Du ser faktiskt tunnare ut för varje kort...men dock minst lika snygg! Caroline: Vart håller du hus?

Tänkte försöka mig på skype på vår dator....Vidar och Valter hade tyckt det var roligt att prata med Jamie och Oliver. Vilken tid är bäst för er att skypa?



Massor av kramar

Postat den: 2011-11-24 / 19:14:21


Postat av: Mona

Jimmy eller Corrina kanske kan ta med en ugn ner när dom åker .... Det känns som det är prio ett nu :-))

Vi var i Malmö förra helgen och passade på att åka till Köpenhamn och gå in på Tivoli och titta på julskyltningen, dom har ryskt tema där i år :-) Nu kommer den bästa tiden här hemma när alla julkartonger kommer fram ! Vi började med att pynta på flygplatsen idag och det blir såååå mysigt ! Kram Mona P.s Vilka fina bilder fotografen hade tagit ! Förresten det tål att sägas igen, KRIF har vunnit 13 matcher i rad ....... Vad säger du nu Jens .....

Postat den: 2011-11-24 / 19:20:07


Postat av: Jimmy E

Ni missar inte mycket hemma nu kan jag berätta, Regn, grått och pisstrist. Tänkte försöka ut och springa lite i duggregnet, lite skillnad när man tänker tillbaka på jogging turerna på Klongdao. Det är kul att följa er hälsa alla, i feb kommer vi. Gillar ert nya dragplåster i baren. Jimmy E

Postat den: 2011-11-24 / 21:35:59


Postat av: Tessan

Så hemskt är det inte här hemma- inte i byn i alla fall. Milt och skönt och ingen snö. I dag har vi haft adventsdrop in på Igelkotten=) Mattias tyckte vi skulle skafffa "grejer" så att barnen skulle kunna skypa med Oliver och jamie. jag är rätt haj på datorer men det där har jag ingen koll på:) Själv försöker jag komma i julstämning, men det går lite trögt än så länge!! Massor av kramar och pussar

http://thereseboman.blogspot.com Postat den: 2011-11-24 / 21:49:40


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!