Hot hot hot


Oj så varmt här är..jätteskönt men man blir allt lite utmattad :-) Kl är omkring 16 här nere, barnen o Jens ligger inne i bungen o tittar på film o njuter av AC:n medan jag sitter här på terrassen o dricker lite juice i skuggan.Äter också bananer plockade från våra egna träd, inte fel! Har redan förlorat tidsbegreppet tycker jag men jag såg på facebook att det är söndag iallfall. Här är så himla soft, vi sover till 10 varje dag o då får vi väcka barnen, hör o häpna! Det blir ju så eftersom barnen är uppe lika länge som oss nästan, vi går ut på restaurang på kvällarna o sen strosar lite....tar en drink på terrassen o kanske spelar nåt spel. Känns som vi redan kommit in i lunken o ändå har vi bara varit här i 3 dagar.

Vi äter så jäkla god mat, kan inte fatta att alla rätter är så lyckade. Vårrullarna o fried rise with chicken är ju barnens favorit ännu så länge. Kyckling o cashew o grönsaker är nog min o Jens äter ju som bekant vad som helst :-)
Igår var vi o utforskade Long Beach, trevlig strand, ganska lik klong dao som vi bor på med skillnaden att det blir djupt direkt i havet. På kvällen gjorde vi shoppinggatan ovanför oss, det gick ganske fort :-)

Maneterna är det ingen som bryr sig om här nere, inte ett dugg, inte ens någon som nämner det. Solnedgångarna är underbara, allra helst om man sitter vid Paz indianbar o lyssnar på musik med en chang i handen samtidigt, mmm.
Jamie är i vattnet HELA dagarna, Oliver gräver i sanden o lullar runt.

Nätterna är fortfarande spännande med massor av ljud...raketer, smällare, hundskall o böneutrop. Det roliga är att en av hundarna utanför vår bunge ylar med i melodin i böneutropet på morgonen. Sen det där skarpa ljudet som jag trodde var en pappegoja berättade Jens var en ödla...måste vara ett monster med den pipan.

Jag var ute o joggade igår vid solnedgången, mycket fint o faktiskt helt ok. Dock avslutades turen abrupt när jag på ett

 

väldigt osmidigt sätt stukade foten o ramlade precis utanför Paz bar där massor av folk satt o tittade ut mot havet. Min telefon fylldes med sand o min värdighet försvann helt när jag fick linka in till bungen....får se om jag ger mig på det igen :-)

Har precis "skypat" med Corrina, tycker synd om er med all snö o regn, hoppas det inte blir allt för halt nu när det fryser på. Undrar om vårt altantak har rasat in nu när snön blev så tung :-0



Frukost på Terrassen...



En välbehövlig dricka o glass-paus när vi utforskade Long Beach.



De fick jobba rätt hårt för att bära upp den här longtailbåten.



Jens kör lite pool-dance :-)


JAMIE OCH OLIVERS BLOGG

Oj vad vi badar! Det är så varmt i vattnet här nere så vi vill aldrig gå upp. På eftermiddagarna är det roliga vågor också så då surfar vi vågorna med vår uppblåsbara raket, vi trillar av hela tiden o rullar runt i vattnet. Vi har köpt coola hattar som skyddar oss mot solen....vi måste smörja in oss hela tiden så att vi inte bränner oss.

Vi bygger massor av sandfigurer, sanden är perfekt för det. Det finns de här nere som har byggt över en meter höga statyer av sand, bland annat en haj och en sjöjungfru, vi får väl se hur duktiga vi hinner bli :-)

Flickorna som jobbar här på Banana Garden är jättesnälla o de gillar verkligen oss, de springer efter oss o vill kramas o de ger oss choklad hela tiden. Sen gillar de när vi talar thailändska, vi säger Sawadee krap som betyder hej och hejdå,,,sedan säger vi khop kun krap som betyder tack. Det konstiga är att man säger olika om man är pojk eller flicka för flickor säger inget p på slutet, bara kaa. Det är kanske för att alla ska veta ifall man är pojk eller flicka :-)

Hoppas ni har det bra därhemma på dagis, ni åker säkert pulka mycket när det är så mycket snö.

Hej då.... Sawadee kap!


Redo för stranden!


Denna hunden vaktar vår bungalow, han är snäll o bor här på Banana Garden.



Här är vi med våra kusiner ute på restaurang.



Här surfar vi vågorna!



Vågorna jagar mig!!!!



Postat av: Mona

Vad härligt det låter ! Konstigt med maten på flyget men det kanske skiljer sig på Austrian & Thai. På Thai har man dessutom 2 rätter att välja mellan så gillar ,men inte den ena så tar man den andra :-) Jag tror det är smama sak med Basngkok, när man åker med Thai är det supersmidigt, det tyar typ en kvart så är man klar med allt !! Om vi har det jobbigt i snön så är det bara att gå in och läsa er blogg så känns det som man ligger och guppar i det varma vattnet ! Må så gott =))

Postat den: 2011-01-09 / 11:17:25


Postat av: Anonym

Det var 2 rätter att välja mellan Mona men ingen av dem såg särskillt gott ut. Hoppas ni har det bra där hemma! Kram!

Postat den: 2011-01-09 / 11:20:38


Postat av: Tommy

Så sugen man blir på sol å värme. Här hemma är det bara blask ,jobb,och hockey 24 timmar om dygnet. Ha gott nu :)))

Postat den: 2011-01-09 / 15:25:21


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!