Då var vi nyförälskade.....


inte i varandra men i en ny strand :-)

Idag stack vi iväg med moppen till två nya stränder, Klong Kong och Klong Nin. Den första var fin men den sista (Klong Nin) blev vi helt betagna av, helt underbar! Hade vi rest utan barn hade vi absolut valt att bo där. Alldeles fin mjuk sand utan snäckor (snäckor är fint men känns ju inte lika skönt under fötterna). Vattnet var verkligen klarblått/turkost och det låg massor av mysiga barer och restauranger som spelade soft musik i bakgrunden.

En kul händelse: Vi gick o satte oss på en strandrestaurang, beställde lite att dricka o äta. Drickat fick vi in nästan direkt, vitlöksbrödet kom efter en halvtimme vilket inte gjorde något för vi bara satt o njöt. När det hade gått omkring 45 minuter från det vi kom så kommer servitören ut till oss och säger: -sorry, no food today. Vi frågade självklart varför o han förklarade att kocken inte ville komma in o jobba idag...ha ha ha...vi skrattade länge åt det, så det var bara att gå vidare till en annan restaurang. Typiskt Thailand :-)




Klong Kong, stranden är lite mer "back to nature", full med koraller, soft stämning med många back-packers. Vi var bland annat på ett supercoolt ställe som hette Where Else. Här var allt uppbyggt av typ drivved och ingenting var spikat utan hopsurrat med snören. Bordet vi satt vid var en ombyggd longtailbåt och deras bungalows var byggda i bambu med stråtak.



Utanför "Where Else"




Norra udden av Klong Nin...





Den "kock-lösa" restaurangen :-)





Livet är rätt gött just nu :-)





Kaffekoppen är gjord av en cocosnöt :-)


Sawadee kaa!











Postat av: bea

åh..vad underbart ni har det.. inte alls avundsjuk när man ska ta på 20 ungar och ut i blaskväder..och sen hänga in allt i torkskåpet...



vi läste er blogg för alla barnen igår och pratade om Thailand..

ha det gött...

Postat den: 2011-01-20 / 17:29:41


Postat av: Caroline

ha ha, ja snacka om kontraster Bea. Kram på er!

Postat den: 2011-01-21 / 03:32:07


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!