Vårt Samui :-)


Igår var det då dags att dra vidare, vi flög från Krabi till Samui, hur smidigt som helst. När vi kom fram kändes det som att komma hem. Vi var ju här för ett år sedan och då bara en vecka så därför är det märkligt hur vi kan känna så starkt för den här ön, vi blir lyckliga bara vi andas luften här :-)

Vi tog en taxi till vårt älskade Rocky´s där vi gifte oss för exakt ett år sedan och oj vad härligt det var att stiga in på området igen. Rio, vår bröllopskoordinator som vi lärde känna väl under det året vi planerade bröllopet tillsammans fanns på plats och det var jättekul att se henne igen.

Vi togs emot som kungligheter kändes det som, de kände igen oss direkt. Vi blev visade till ett helt fantastiskt fint rum och där stod en ishink med champagne och ett fruktfat och väntade på oss, en gåva från hotellet :-) Därefter kommer en kvinna som heter Oh (ja faktiskt) fram och presenterar sig som "the nanny", hon tar hand om Jamie och Oliver när vi vill och leker med dem berättar hon, en service som hotellet håller med. Jamie och Oliver sprang genast iväg med henne till "datarummet" där hon visade dem några roliga spel.

Vi strosade omkring och bara njöt, här är som en dröm, så jäkla vackert! Vi vill aldrig åka härifrån! Medan barnen utforskade poolen, åt vi en god middag i poolrestaurangen (som är hur lyxig som helst).



 



Den här bilden är till Corrina och Mamma, deras favorit Boat som de blev polare med när vi var här sist :-)



Imorse vaknade vi upp utsövda och glada. Vi såg fram emot frukosten som vi minns var underbar och den uppfyllde våra förväntningar. Ingen korv o bacon o sånt (jag gillar inte det till frukost) utan massor av kolhydrater :-) Olika sorters bröd, musli, frön, banankaka, croissanter, chockladmuffins, yogurt, frukt, juicer osv, åt som om jag aldrig sett mat förr :-)

 Sen gick vi upp mot rummet igen och på vägen möter vi leende människor hela tiden som frågar hur vi mår och om vi har sovit gott. Vi lägger oss vid poolområdet och bara njuter av denna vackra miljö, jag har haft ett leende på läpparna hela dagen:-) Vilken service de har här, varje timme har det kommit en kille och serverat eller fyllt på isvatten och även bjudit på frukt. När man går på toaletten så torkar man sig med handdukar som luktar blomster och slänger den sedan i tvättkorgen. När barnen lekt i poolen så ville de gå upp till barnrummet en stund, till Oh som gärna tog sig an dem. Där fanns leksaker, tv, kakor och dricka så de var nöjda, vi fick dra dem därifrån när vi skulle gå och äta lunch. Och nu sitter jag här vid poolen med laptopen i knät o bloggar.....Jag o Jens har precis bestämt att vi måste boka in våra sista dagar här också, att avsluta den här resan på Rocky´s så att vi får ta med den här känslan hem....då kan vi leva på det tills vi åker hit nästa gång....för det blir snart en nästa gång, det är vi helt säkra på!





Idag är det exakt ett år sedan vi gifte oss på stranden nedanför Rocky´s, så ikväll hoppas vi barnen somnar tidigt så vi kan hångla med lite champagne ute i salan ;-)

Sawasdee Kha!



Postat av: Corrina

Fyyyyyyyyyyyy Faaaaaaaaaaaaaaaan säger jag bara...Nu ska jag börja planera en "kupp" så jag får loss lite pengar...för jag ska nämligen flytta...ihop med Boat om någon vill veta :-))

Postat den: 2011-02-22 / 13:20:19


Postat av: Julia

Åh så fint! Finns inga ord...Förstår

att ni gillar de!!!

http://famengwall.blogg.se/ Postat den: 2011-02-22 / 13:30:14


Postat av: Mona

Gud vad härligt och vilka härliga minnen som kommer upp till ytan ! Jag kände inte igen allt på filmerna, är det en ny del också ?

Självklart somnar barnen tidigt ! Annars kanske Oh är sugen på att tjäna sig en hacka :-))

Postat den: 2011-02-22 / 15:02:41


Postat av: Mona

Nej, Corrina, vi vill inte veta men Anders kanske vill .....

Postat den: 2011-02-22 / 15:03:34


Postat av: pg

ÅÅÅ här skottar vi snööööööööööö

Postat den: 2011-02-22 / 15:48:45


Postat av: Anonym

Fattar att ni ser så glada ut på korten. Vilket ställe. Ser ju underbart ut.

Postat den: 2011-02-23 / 02:44:32


Postat av: pg

Hej onsdag morgon 17,5 minus puuuh

Postat den: 2011-02-23 / 08:01:23


Postat av: hanna

glömde skriva mitt namn tidigare.kl 02:44,32

Postat den: 2011-02-23 / 09:19:40


Postat av: Caroline

Ja Hanna, här är grymt bra, vi ska bo här sista 4 dagarna innan hemresan också, precis bokat in :-)



PG....tja.....vad ska man säga, då skiljer det ju bara ca 55 grader ungefär :-)

Postat den: 2011-02-23 / 09:33:39


Postat av: Jens

Såja Pg,,,sluta gnäll nu du var ju brunare än vad jag är. Kolla in Hans eller ska vi kalla han liket:-) Han har något att gnälla över.. Nehe..om man skulle ta ett dopp till i polen innan man svirar om till shorts och tar en öl i baren:-)

phuu vad varmt det är...

Postat den: 2011-02-23 / 10:31:19


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!