Vi välkomnar Naala!!


Hej på er!

Igår så var jag och Oliver på Animal welfare center för att gosa lite med katterna, Oliver är ju som ni förstår galen i alla djur :-) I vilket fall så är vi ju väldigt välkända där nu sedan Chilli plus att de flesta av volentärerna och veterinärerna där brukar vara på Papillon o äta. De tycker ju att vi egentligen borde ha massor av hundar och katter på Papillon...så klart.... eftersom vi har en stor trädgård och de vet ju att vi är väldigt förtjusta i djur och att vi tar god hand om dem. Därför slängde de sig på oss nu och vädjade att vi skulle ta hand om en valp.... jag var ju inte speciellt svårövertalad för vi längtar ju efter en hund igen och Jens vill att vi tar en valp den här gången som vi kan lära upp från början. Det är ju liksom lättare när de inte har så mycket i ryggsäcken.

En thaifamilj i Saladan hade 6 små valpar som behöver nya hem och Animal welfare har inte plats för mer än 3....resten måste de lämna kvar hos den här familjen som verkligen inte borde ha hundar. Dels för att de inte tar hand om dem och dels för att de inte verkade gilla hundar. Jag och Oliver var där idag och tittade på valparna som var strykrädda och fulla med loppor.....några var jättesmala och en hade ett skadat ben....usch, jag ville ju ta med mig allihop..... men som tur är finns ju Jens som är en stoppkloss :-)

Det slutade iallafall med att vi en timme senare hade en liten flicka hos oss som vi har döpt till Naala. Hon har sprayats med avlusningsmedel idag så vi har plockat de små asen hela dagen...nu börjar de ta slut tack och lov.

Naala var rädd och ledsen i början med efter mycket kel idag så har självförtroendet stärkts och hon börjar tuffa till sig. Hon har till och med börjat ta sig ton, hon skällde när det kom in en annan hund på resorten :-) Hon börjar också redan bli lekfull.
















Naala sover självklart i vår bunge..... Oliver släpper henne inte en sekund med blicken. Man får hålla lite koll på honom så han inte kramar ihjäl henne men han är faktiskt väldigt försiktig och duktig med hundar.

Ikväll har vår extrahjälp i köket börjat och det är såå skönt.... Jens och jag har kunnat äta middag ihop i lugn och ro, vi har faktiskt inte gjort någonting ikväll, Ning, Weiw och Loh sköter allt jättebra själva.....YES!! Det var ju så här vi ville ha det. I värsta högsäsong lär vi nog få hjälpa till men vi ska iallafall inte behöva jobba ihjäl oss. Just nu ligger Jens nere i bungen och kollar på film och när jag har räknat kassan ska jag göra honom sällskap :-)

Kram på er alla!

/Caroline


Postat av: Corrina

Oj, sååå söt hon var, och vilket vackert namn :-)

Postat den: 2011-12-01 / 15:57:12


Postat av: Therese WB

Vilken fin hund ni har skaffat! Hon har haft tur att komma till ett så kärleksfullt hem. Skönt o höra att ni har hämtat er från de värsta motgångarna med. Härligt!

Kram på er!

Postat den: 2011-12-01 / 18:26:41


Postat av: Els-Mari

Så skönt att allt har ordnat till sig för er, och att ni har fått tag i en så söt hund som ni ville ha. Att ni kan koppla av lite nu är ju inte fel heller. Ha det så bra , så hörs vi igen. Kram Els-Mari.

Postat den: 2011-12-01 / 19:23:29


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!