Julkul!


Hej på er alla, hoppas att ni haft en riktigt skön jul hemma i Sverige och ni fått njuta lite av ledigheten. Det blev lite ledigt här också, vi stängde ju restaurangen kl 14 både julafton och juldagen så det blev en hel del mys med familjen. Julen här nere blev mycket bättre än förväntat, jag trodde inte att vi skulle få nogon julstämning alls men det fick vi faktiskt. Det var mycket trevligt med god mat, släkt o vänner och barnen var väldigt nöjda.


Mamma och Jens förberedde julbordet....



Jamie dukade fint och vek servetter....



Vi fick ihop ett riktigt bra julbord, det enda jag saknade var riktig senap så det ska vi fixa med hemifrån nästa år.



Alla tog för sig av julbordet, även Ning, Weiw och Naa som var inbjudna. De tyckte det smakade "intressant", det är väl ett annat ord för inte så gott ;-)


Vi satt vid långbord och sjöng lite nubbevisor också...



I bakgrunden hade vi Kalle Ankas jul i högtalarna och det gav en riktigt härlig stämning, det kändes som om vi satt och tittade på det för man kan ju det utantill vid det här laget :-)



Efter maten kom även tomten till Olivers förtjusning..... Jamie sa: - Hallå Jimmy, det var väl det jag visste hela tiden...att det är vuxna som klär ut sig :-)



Barnen fick massa fina paket, både hemifrån och härifrån....tack allesammans för klapparna!!



Jag o Jens fick också några fina klappar, bland annat de här fina tändsticksaskarna från Mona med familj.... vi fick också Blekinge-boken med massa fina bilder från hela Blekinge...vilket tjejerna här tyckte var jättekul att se. Vid det här laget vill de nog träffa en varsin svensk man och flytta till Sverige :-) De är ju lite blinda med för en av tjejerna viskade till mig häromdagen att hon tyckte Jimmy såg ut som Rocky..... ska se om vi inte kan få in synkontroll i förmånspaketet till personalen ;-)



Tycker ni han ser ut som Rocky???!!



Naala roade sig med att käka upp allt paketpapper....



På kvällen satt barnen och byggde ihop sitt starwarslego medan vi vuxna hade lite partaj, Jimmy var dj så vi lyssnade på dansband hela kvällen....



O buggade lite :-)



När vi hade stängt igår på juldagen så tog vi mopparna allihop och begav oss långt ner på ön till en strand som heter Kantiang Beach.



Där satte vi oss på en restaurang vid havet....



Anette och Tora....



Jimmy o Kristoffer diskuterade deras kommande dyk-utflykt...


Kantiang var en mysig strand....




Senare på kvällen åkte vi hem till vår strand och några av oss tog massage medan andra bara slappade  o tittade på solnedgången.... en bra dag!


Kram på er alla, vi hörs igen!


Postat av: Corrina

I morgon vid halv nio börjar vi vår resa....nu längtar vi verkligen efter er :-))

Postat den: 2011-12-26 / 17:19:59


Postat av: Anonym



God fortsättning och gott nytt år, från ett +7 och rengnigt götaland. Roligt att se er komma igång och trivas med det ni gör. Ni gör ett fantastiskt jobb. Ert tidigare inlägg om hantverkare verkar vara universiellt. Hade för ngr veckor sedan en snickare som fackturerade dubbelt både arbete och material, men vi ger oss inte. Om du undrar hur det är på jobbet så är det som det alltid har varit, förändringar går långsamt eller inte alls. Så Gått Nytt år från Rickard H med familj:)

Postat den: 2011-12-28 / 20:12:11


Postat av: Els-Mari

Så roligt att se alla bilderna från julafton, ni såg ut att ha det väldigt bra allihop. Ett fint julbord hade ni ju också.Om ni vill ha ner något särskilt som ni saknar får ni säga till, så tar vi det när vi kommer. Vi ringer varandra och pratas vid om det.Ha det nu så bra och ett Gott Nytt år på er.Kram Els-Mari.

Postat den: 2011-12-28 / 20:44:18


Postat av: Tessan

Åh det glädjer mig att barnen fik en "riktig" jul!! Ha ha- vad skönt att ni har det bra och att ni kunnat ta det lite lugnare! Förstår att din syster är på väg ner och såg på kommentarerna att Els-marie också kommer snart. Det måste ju vara super att få besök! Det hade inte suttit dumt att åka till er för fy vad grått och trist här är.....och ca 10 plusgrader. Kramar till er alla och en extra till barnen!!

http://thereseboman.blogspot.com Postat den: 2011-12-29 / 16:13:48


Postat av: Anonym

Åh det glädjer mig att barnen fik en "riktig" jul!! Ha ha- vad skönt att ni har det bra och att ni kunnat ta det lite lugnare! Förstår att din syster är på väg ner och såg på kommentarerna att Els-marie också kommer snart. Det måste ju vara super att få besök! Det hade inte suttit dumt att åka till er för fy vad grått och trist här är.....och ca 10 plusgrader. Kramar till er alla och en extra till barnen!!

Postat den: 2011-12-29 / 16:16:46


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!