Naturens makter...


Ja det gick inte riktigt som vi hade tänkt. Vi nämnde ju hur mycket det regnade men att det skulle utveckla sig till en mindre naturkatastrof var vi inte beredda på. Vi kan ju bara tacka gud för att vi bor på Rocky´s resort, annars hade vi fått leva i misär de här dagarna.

Hela ön dog känns det som, knappt ingen hade el eller vatten, det blåste o regnade så mycket så det knappt gick att sticka ut näsan. Översvämningarna har varit hemska, till och med Rockys som ändå inte varit så drabbade som många andra, fick problem. Poolen var svart utav alla jord och sand som rann ner från högre höjder, det forsade in vatten i deras kök osv osv. Men som tur var så har Rockys ett reservaggregat så vi har faktiskt haft el nästan hela tiden o de har behandlat oss som kungliga. De har servat oss med vatten o mat, hela tiden hjälpt oss med ombokningar och de har varit fantastiskt omtänksamma. De flyttade över oss till en stor flådig thaivilla och här har vi haft det gott efter omständigheterna.

Vi är nu bokade på ett plan till Bangkok ikväll som vi hoppas komma med (det regnar fortfarande så vi är inte säkra). Sedan ska vi bo i Bangkok två nätter för att sedan åka hem söndag natt, vi hoppas vara i Sverige på måndag någon gång.

Här om dagen ville vi försöka komma med ett plan så vi tog oss till flygplatsen men när vi kom dit så var det tusentals hysteriska turister där och vi vände direkt o åkte tillbaka till Rocky´s. O det var ju en himla tur för alla plan var inställda. Det var en hemsk resa dit o det var knappt att vi tog oss fram pga vattenmassorna. Det låg stora stenblock på vägarna efter jordskred och asfalten var helt sönderslagen eller bortspolad. Stackars alla thailändare som har råkat illa ut, vi lider med dem.

Här kommer några bilder från vår färd till flygplatsen (barnen tyckte iallfall det var spännande)














Nu längtar vi efter sol och värme, det har vi inte fått på ett tag, hoppas ni kan bjuda på det i Sverige :-)



Postat av: Corrina

Gode gud säger jag bara....vilken jävla tur att ni har haft Rockys...hoppas att dom förstår vilken skillnad dom har gjort för ert välbefinnande....

Kommer ni fortfarande till Kastrup eller ??

Hör av er när ni är i Bangkok, så man vet att allt går som det är planerat.:-))

Postat den: 2011-04-01 / 07:59:06


Postat av: Caroline

Ja vi har höjt dem till skyarna, vi ska verkligen skriva på tripadvisor och överallt där man kan skriva omdömmen, de är värda allt beröm de kan få. Ja vi kommer till Kastrup, samma tid som vi skulle från början, vi bör vara i Ronneby vid ett-tiden om allt går bra.

Postat den: 2011-04-01 / 08:08:47


Postat av: Jimmy

Ser ju inte så farligt ut,kör din mes varför vänder du.

Postat den: 2011-04-01 / 15:40:02


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!