Tiden bara rusar iväg men ändå känns det som om det är evigheter kvar...


Leva i nuet...inte mycket :-) Hur gärna vi än vill njuta av varje sekund så drömmer vi ändå bara oss bort till Thailand hela tiden. Allt vi pratar om och gör har liksom med Thailand att göra. Vardagssysslorna består mycket av att planera för att vi ska vara borta länge, t ex köpa in väskor, ringa runt till försäkringsbolag, banker etc för att allt ska vara under kontroll. Sedan måste man kontakta typ Radiotjänst, bokklubbar, bredbandsbolag, telefoni, sophämtning osv osv. På helgerna är det simskolan som gäller så att Jamie hinner lära sig simma nu när han ska bada i havet i 3 månader.

Något som känns fantastiskt är att vi har hittat en familj som ska ta hand om Milton medan vi är iväg. En riktigt bra familj också, vänner till syster Mona. Milton kommer bli så bortskämd att han aldrig vill komma hem igen :-)

Allt bara flyter som smäck just nu, allt löser sig liksom. Jag har fått jobb, mitt drömjobb dessutom, jag stormtrivs! Känns så skönt att veta under hela Thailandsresan att jag har ett jobb som väntar här hemma...och en riktig lön!! Det är man ju inte bortskämd med :-) På Jens jobb verkar allt lösa sig med vikarie oxå. Sedan är det andra småsaker som också går i lås. När vi flyger ner så har vi bokat en anslutning i Bangkok som redan är betald o klar. Problemet är bara att det är för kort bytestid i Bangkok så det är inte säkert vi hinner med det flyget o det är sista flighten den dagen. Då helt plötsligt i veckan så får vi ett meddelande att den flighten har blivit senarelagd så nu är det problemet oxå borta, snacka om tur! Någon däruppe säger till oss att vi är på rätt väg :-)

Nu ska barnen i säng o vi ska slänga oss på soffan....o efter 5 minuter kommer vi sänka ljudet på tv:n o börja prata om Thailand igen...som vanligt :-)




Mitt o Jens fotavtryck i sanden på Similan-öarna. Hann precis ta kortet innan vattnet sköljde bort spåren.



Postat av: bea

Underbart allt låter..och en härlig blogg. Ska bli spännande att läsa om ert äventyr. kram // Bea

http://allatorp.blogspot.com Postat den: 2010-11-13 / 22:36:45


Postat av: Tessan

Vad skönt att nån däruppe ser till att allt löser sig =) Hoppas det håller i sig..skönt med lite flyt i livet <3

http://thereseboman.blogspot.com Postat den: 2010-11-14 / 20:46:06


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!