Vilken härlig tid!!


Hej på er,
 
Hoppas ni alla mår fint :-) Vi har det jättebra, njuter verkligen till fullo nu.
Det är ju jättekul att ha mamma o Monica här, och de verkar tycka det samma....livsnjutare som de är :-) De äter gott, solar lite, läser o slappar. De har varit på matlagningskurs, shoppat i Saladan och åkt runt ön med oss.  Imorse åkte de till Koh Ngai där de ska sova på hotell i 2 nätter, kommer nog bli toppen.
 
Igår hade jag och Jens en fantastisk dag ute på havet där vi gjorde 3 dyk tillsammans med Lisas nya företag Andaman Dive Adventures. Allting var perfekt, dyken var helt otroliga och allt gick precis som det skulle. Vädret var varmt och soligt, inga vågor eller strömmar så det var bara att sväva ner och njuta av den magiska världen under ytan. Jag kände absolut inga panikkänslor någon gång så nu är jag inte det minsta orolig för nästa dyk. Vill bara ner igen och igen och igen :-)
 
Papillon går som smort....vi behöver fortfarande hitta en personal till innan vi åker till Sverige så vi får fokusera lite på det nu. Vi sätter ju fötterna på svensk mark om exakt en månad idag, såå kul :-)
 
Nästa helg ska jag och Jens åka till Bangkok 3 nätter ensamma.....så himla kul...vi passar ju alltid på att ta en trip när mamma är här för nu är det ju 7 månader sedan vi var barnlediga sist.....lyxigt :-)
 
En av bilderna vi fick ta när vi skulle ansöka om Jens arbetstillstånd....varje gång man gör det måste man ta bilder på när Jens lär ut saker till vår personal....och vi skrattar lika mycket varje gång för det blir ju så tillgjort och de kan ju redan det där :-) Jens däremot vet inte alls hur Agodas bokningssystem funkar som de tittar på just nu,haha.
 
Den här kom springande i en jäkla fart utanför vår dörr uppe i huset....Jens fick jaga ifatt den och lyckades till slut avliva den innan den slank in genom dörren. Det är ju en centerpiece, en sorts scorpion som inte dödar dig men betten gör tydligen så fruktansvärt ont att man önskar att man fick dö.
 
Åska och blixtrar.....mäktigt :-)
 
En härlig bild på en fiskare som är ute på havet....
 
Här är vi och fikar på Garden Hill....valde denna bilden för Monica ser så rolig ut :-)
 
Konstverk...
 
Här har mamma och Monica överraskat oss och gjort en riktigt brakmiddag. Vi allihop så vi nästan storknade. Fläskfilé, potatis, gräddig svampsås och stekta o kokta grönsaker...galet gott!
 
 
En kväll tog jag med mamma och Monica till Layana, det 5 stjärniga hotellet på Long Beach för att ta en sunsetdrink. Det gillade damerna :-)
 
Vi drack Coco-Loco....otroligt god blandning av rom, ananas och cocosmjölk.
 
 
Så här snygga är de när vi tvingat på dem hjälmar för det är vi mycket noga med. Trots att det sabbar deras frisyrer :-)
 
Här är vi på utflykt. Jag och jens passade på att visa mamma och Monica runt på ön när barnen var i skolan. Vi körde runt på småvägarna genom djungeln.
 
Här strosar vi runt i Lanta Old Town...vi fick släpa iväg dem därifrån innan de köpte upp hela byn.
 
En bild på Saladan när vi åker ut på havet.
 
Visst är det vackert...
 
Lisa var vår dykinstruktör vilket var lyxigt...det är ju perfekt att dyka med någon man känner så väl.
 
Vi åkte till Koh Haa...
 
En fantastisk dag som vi hoppas få göra om snart. Nu när vi inte måste vara på Papillon hela tiden så är ju tanken att vi ska ha tid med många dyk.....längtar redan :-)
 
Vi hörs igen :-)
 
Kram Caroline
 
 
 


Postat av: Frallan

Typiskt "landet på låtsas" att man ska ta de där fakebilderna att visa upp för arbetstillståndet. Ni skulle säkert inte behöva ta nya, utan bara visa upp samma bilder från förra året... Ko Ha ser iaf äkta ut fortfarande. Vi åkte hem till Sverige igen eftersom uppehållstillståndet blev klart så fort, men vi kommer kanske till Lanta i mars. Vi bodde förresten på Adelphi Suites i BKK, som jag nyss skrivit om..

Svar: Grattis till uppehållstillståndet, vad roligt för er. Då hoppas jag ni får det härligt i Sverige nu då. Vi har aldrig bott på Adelphi men vi är alltid och äter på Monsoon, en av våra favorit-restauranger faktiskt. Denna gången bodde vi på Paradiso på soi 10...riktigt bra. Frukosten kunde varit bättre men allt annat var toppen.
gronqvist.blogg.se

http://tastelikechicken.se/ Postat den: 2013-11-11 / 20:54:54


Postat av: Els-Mari

Härligt att se att ni har det bra allihop. Längtar så efter er, men ni kommer ju snart hem. Någon snö har vi inte ännu, men vi hoppas att det kommer när ni kommer. Det blir ju lite mer julstämmning då. Kram från mig. Vi ses snart.

Svar: JA nu kommer vi snart, det ska bli så roligt att träffas. Julstämning lär vi få i vilket fall som helst men visst vore det roligt med snö och kyla :-)
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-11-14 / 14:31:43


Postat av: Mia Sjöström

Hej Caroline!
Vilken underbar blogg! Har slukat allt du skrivit och alla fantastiska bilder...ni verkar ha ett toppenställe!
Jag ska bo på Lanta Garden Hill mellan 1/2-30/4...kommer och hälsar på er då!
Må så gott och ha det skönt i Bangkok ;-)
Varma hälsningar
Mia

Svar: Åhh vad kul Mia, då får ni komma och hälsa på. Dessutom bor ju vi också på Garden Hill så vi ses kanske vid poolen :-)
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-11-15 / 11:13:38


Postat av: Anonym

Hej på er alla så kul att ni mår så bra alla här i Sverige rullar allting på snart jul då ä det alltid extra hoppas att vi ses då välkomna hem å hälsa alla ha det bäst i det bästa det har vi familjen Nilsson bamsekramar till er

Svar: Heeej...det ska bli så roligt att träffa er. Stor kram på er :-)
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-11-15 / 13:27:57


Postat av: Elisabeth

Hejsan!
Fortfarande lika trevligt att läsa er blogg!
Är dock lite orolig,som gamla kollega till Jens. Vad i hela friden Jens,ska Skolverket säga med den utbildningen du ger dina "nyanställda". Tur att du är i Thailand :)
// Elisabeth

Svar: Ha ha Elisabeth, det kan man undra :-) Kul att höra av dig...vi kommer och hälsar på om några veckor när vi kommer till Sverige.
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-11-16 / 20:19:53


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!