Vi är i Mååååååål!


 
Nu sitter vi här på vårt Papillon alldeles själva.....och njuter :-) Vi började morgonen med att ligga kvar i sängen....barnen kom upp o la sig hos oss och gosade. Efter en skön morgon hemma så körde vi barnen till skolan och därefter åkte jag o Jens vidare till Catfish, ett av våra absoluta favoritställen. Vi åt frukost medan vi tittade ut över vattnet. Satt o småpratade om våra planer för nästa år samtidigt som vi lyssnade på några longtailbåtar som puttrade förbi...skrattade lite åt att 25 thailändare och två mopeder hade tryckt ihop sig på en liten longtailbåt och skulle ta sig över till Lanta noi....man såg knappt relingen för den var nästan under vatten :-)
 
Vi åkte vidare till Papillon för hundarna längtade självklart efter oss. Nu sitter vi här med en kaffe, musiken i högtalarna, hundarna ligger vid våra fötter. Solen strålar men det är för varmt att vara ute så vi sitter här i skuggan vid fläktarna. Dagen ligger öppen....kanske ska åka o ta en massage. Det blir nog att ligga vid poolen i eftermiddag när vi hämtat barnen. Ikväll ska vi gå ut och äta middag med Jessica o Nathalie på Thai Orchid. Ohhh so gott livet kan vara :-) känns lite svindlande att vi ska ha det så här i 5 månader nu...hmmm....lever vi i en bubbla tros? Är det inte kriminellt att ha det så här bra ;-)
 
 
Här kommer lite bilder från Olivers födelsedag.....
 
God morgon :-)
 
Stora killen...
 
Han blev firad i skolan också så klart....
 
Oliver älskar revben....
 
Skämtaren Jamie....
 
Grattis goding :-)
 
Yeeeeey :-)
 
Hörs snart igen....stor kram på er!
 
/// Caroline
 
 
 
 
 


Postat av: Corrina

Herregud vad skönt ni ska ha det nu.....här hemma har våren äntligen kommit. Stålande solsken men fortfarande lite kyligt, men idag lovade dom 15 grader i alla fall . Stor Kram

Postat den: 2013-05-02 / 09:06:22


Postat av: Målvaktsmamman

Njuuuut! Det är just det här ni jobbar så hårt för:) ...och i Göteborg fryser vi...kanske kan vara lite extra trevligt att veta...hehehe..

Kram

http://malvaktsmamman.blogg.se/ Postat den: 2013-05-02 / 10:23:36


Postat av: Annelie o Ville

Vad skönt med ledighet njut nu det är ni verkligen värda och hälsa era underbara killar , Oliver är en riktig liten clown :) Många kramar i från oss

Postat den: 2013-05-02 / 22:15:01


Postat av: sonja

Å, gud va ni ska njuta , ha de nuså gott , detär ni värda .jag längtar till Thailand hoppas vi ses, ni är underbara

Postat den: 2013-05-03 / 17:51:03


Postat av: Ditte

Vad skönt att ni nu får tid att återhämta er. Förstår att mycket och hårt jobb ligger bakom er.
Jag tycker det är härligt att ni lever er dröm och att ni fått det hela att gå ihop. Fantastiskt! Lycka till i fortsättningen!

http://akker.blogg.se Postat den: 2013-05-05 / 16:21:16


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!