Vi kämpar på :-)


Ja livet är ju inte en dans just nu men det går rätt bra ändå tycker jag. Att Emma slutade har ju även en uppsida, nämligen att stämningen är på topp nu igen. Eftersom Emma o Ning inte riktigt gick ihop så var det en väldigt spänd stämning i slutet som nu är helt borta. Även om alla får jobba lite hårdare så är det glatt och gott!
 
Vi har nu bestämt oss för att inte ersätta Emma utan försöka klara oss med att bara hitta en städerska. Jag ska istället börja jobba lite på kvällarna.... kanske är på tiden att jag rör på fläsket lite ;-) Att hitta en städerska däremot verkar tvärkört... vi har lagt ut trådar överallt, talat med alla vi känner och det finns absolut ingen att tillgå. Eller så kanske jag inte heller ska säga för vi hade två tjejer som sökte jobb hos oss men det kändes helt enkelt jättefel, de skulle aldrig passa in hos oss och av olika anledningar kände både Jens, Ning och jag att det aldrig hade funkat i längden. Deras personligheter matchade inte alls med Papillon. Vi tackade först ja.....sen hade jag ont i magen hela dagen o gick o grubblade...... så vi valde att lämna återbud.
 
En positiv nyhet är att den här killen som jag har pratat om tidigare, som jag och Jens älskar och vill ha på Papillon..... han har nu tackat ja till att jobba för oss nästa säsong :-) Vi har flirtat länge, vi känner honom jätteväl eftersom vi träffat honom nästan dagligen i ett år. Känns underbart, han är en såå härlig, mysig och ödmjuk kille. Han kommer jobba ut mot gästerna i restaurangen.
Imorgon ska vi träffa en tjej (om hon dyker upp den här gången) som kanske kan ta Nings roll hos oss från och med lågsäsong. Ning åker ju till Sverige och hälsar på Jimmy. Vi håller tummarna.
 
PG och Ingela är ju på plats sedan några veckor tillbaka, de glider omkring och trivs så bra. Knallbruna redan förstås :-) Ida och Isak är inne på sin sista vecka tyvärr...det har gått fort. Just nu är Ida och tar massage o klipper sig så hon suger ut vad hon kan av sista tiden :-)
Våra återkommande gäster Lena o Micke kom häromdagen med två vänner till dem. De hade med sig en stor påse med snusklubbor så vi har smaskat på för fullt här hemma!
 
En irriterande sak är att vi inom loppet av en vecka haft 3 st no show..... kan inte förstå sådana människor. De bokar och bekräftar 2 gånger och skiter sedan i att dyka upp. Svarar inte på telefon eller mail. Där stod vi med både familjebungalown plus en stor aircon med extrasängar.... och bara förlorade alla pengar. Vi har ju säkert tackat nej till 20 personer tidigare för att vi var fullbokade så det är ju störigt som tusan. Nåja, vi har nu beslutat at införa deposit vid alla bokningar nästa säsong och därför har vi nu öppnat ett paypal konto eftersom vi inte tar kreditkort.
 
Jamie fyller ju år om några veckor och han vill att vi ska åka till Ao Nang och bo på hotell. Vi hoppas att det går att lösa trots att vi är underbemannade, vi kan kanske ta in någon som jobbar extra några dagar.
 
Södra Long Beach
 
Moonwalk restaurant. Mysigt och ganska gott men lite för höga priser för oss som är bosatta här.
 
Man betalar väl lite för utsikten också förstås...
 
Vårt goa gäng som kämpar på nu....Lai, Daeng o Ning. Naa jobbar också kvar men dagtid.
 
Matrast...
 
Ning...
 
Oliver säger hejdå till Kao Dam innan vi åker iväg...
 
Busgrabbarna....
 
Den här bilden är tagen på Catfish restaurant...man ser över till Lanta Noi därifrån.
 
Den stora turistfärjan som tar alla till och från öarna.
 
Kram o hej på er!
 
//Caroline
 
 


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:
Spara uppgifter!