En härlig första advent...


Hej på er,
 
Glad advent på er alla. Vi har tillbringat dagen på stranden, haft en riktig mysdag. Trots värmen så tänkte vi försöka komma in i lite julstämning så vi har satt upp julstjärnor, laddat hem första delen av julkalendern och köpt nybakta lussebullar. Nu väntar vi bara på att det ska bli mörkt så vi får tända upp :-)
Det enda som saknas är glögg....och julmust :-).....men det får vi snart njuta av för nu åker vi mot kylan om en dryg vecka.
 
Jag och Jens har börjat röka......helt galet :-) Men inte så farligt som det låter..vi har börjat blossa på elcigaretter, hur coolt som helst. Det började med att några underbart trevliga danskar bodde hos oss i veckan och de satt o bolmade på de här. Vi blev ju nyfikna och fick titta o prova. De berättade att de finns i massor av smaker och även helt utan nikotin. Vi trodde knappt det var sant, det kommer ju rök och smakar rök fast godare.....men det luktar ingenting. Det är som att röka vattenpipa gissar jag. Det finns massor av smaker att välja på, vi har provat vattenmelon och ananas men det finns tydligen mängder av smaker så vi ska köpa lite i Bangkok nästa vecka.
I vilket fall så fick vi ett helt startkit av danskarna som en gåva, hur gulligt som helst! Varken jag eller Jens har ju rökt på over 6 år nu, vilken underbart farlig känsla det var att dra ner ett bloss :-)
Man undrar ju vad som är haken med de här elciggen....det finns ju inga gifter i och om man väljer helt nikotinfritt så är det ju helt ofarligt. Känns lite otillåtet ändå eftersom det är som att röka :-)
 
Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker till Bangkok och sedan vidare till Svedala. Vi har börjat packa lite smått och förbereder allt vi kan. Vi ska ha möte med personalen i början på veckan och framför allt sätta oss med Sunny och Daeng som får bli huvudansvariga när vi är borta. De kommer sköta det galant tror vi men det märks att Sunny känner sig lite nervös. Vi har laddat ner Skype på Sunnys dator och vi kommer hela tiden finnas tillgängliga på mobilen..dygnet runt. Det kan ju bli en del samtal mitt i natten pga tidsskillnaden men det får man ta. Det ska bli superkul att åka till Sverige och barnen räknar dagarna nu. Innan vi åker så tillbringar vi 2 dagar i Bangkok, härligt!
 
Mums :-)
 
 
En härlig dag på Relax Beach.
 

Oj oj oj vad mysigt.....lööööve Christmas!
 
 
See ya!
 
Kram Caroline


Postat av: Annelie

Åh vad jag längtar att få åka till ert underbara Papillon och till Lanta,vilka underbara bilder man får drömma sig dit😊välkomna hem till gråa Svedala

Svar: Tack Annelie....vi längtar till gråa..eller förhoppningsvis vita Sverige nu :-)
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-12-01 / 21:33:03


Postat av: Mia

Hej!
Klockan är nu 03:26…det är den 5 december och jag har just läst hela bloggen…från ert första besök till Koh Lanta i november 2010 fram till nu och jag säger än en gång…vilken UNDERBAR blogg!
Det var helt omöjligt att sluta läsa…det känns som om jag är där…kämpar med er i era motgångar och utmaningar och gläds med er när allt går bra…längtar väldigt mycket att få komma och äta middag på Papillon och uppleva stället ”in real life”! 
Må så gott och ha en riktigt skön jul i kylan här hemma!
Vi ses i februari 
Mia

Svar: Wow Mia, vad glad jag blir. Tack snälla! Kramar :-)
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2013-12-05 / 03:43:55


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:
Spara uppgifter!