Nu har vi fått sällskap!


Hej på er!
 
Nu är Sara, Mattias, Valter och Vidar här äntligen, underbart! Vi mötte dem med lite kräksjuka men tack o lov verkar det inte ha smittat. Det har varit några regniga dagar nu så vi har mest bara umgåts, badat lite i poolen o ätit gott. Vi jobbar ju på Papillon också som vanligt. Igår fixade vi moppar till Sara o Matte så nu lär de flänga runt :-) Barnen är såå glada över att Vidar och Valter är här, de leker heeela tiden.
 
Vi har hört av Mona med familj som är i Bangkok också, de verkar ha det toppen. Tydligen är hela Bangkok julsmyckat med glitter o granar överallt, det hade jag velat se så vi får nog åka dit en sväng inför jul nästa år. Här på Lanta finns det typ inget julpynt alls, bara det man sätter upp själv.
 
Vi är ju en person kort på Papillon just nu....Lai fick åka iväg lite snabbt, det hade med hennes pass att göra för hon kommer från Burma. Det går bra ändå för alla ställer upp och gör Lai´s jobb också. Snart sticker Emma till England i 10 dagar så då får jag och Jens gå in o jobba extra.
 
Idag hoppas vi på lite sol så att vi kan åka ner till Klong Nin. Sara o Matte ser ju ut som lakan så vi måste få lite färg på dem ;-)
 
Vår nya hushållerska :-)
 
Här showar Jamie och Lukas lite inför brudarna innan luciatåget :-)
 
De sjöng för full hals!!
 
Oliver ville också prova brorsans utstyrsel när vi kom hem. Såå söt.
 
Välkommen Sara o Matte! Här trycker vi en varsin nybakt lussebulle som Jens precis bakat... vissa sköljer ner den med kaffe och vissa med öl ;-)
 
Igår åkte det fram lite grogg o vin... Jens ser ut som om han aldrig sett alkohol förr, du vill inte ha lite coca-cola till den där romen Jens??  Vi beställde hem mat o satt o snacka skit hela kvällen :-)
 
 
Kram o glad advent!
 
//Caroline


Postat av: Anna

Oj såååå avis jag är, jag vill oxå vara med....

Ha de så jätte bra och roligt😗
Kram Anna❤

Svar: Du är med oss ändå Anna, vi pratar om dig hela tiden! Nästa gång får vi allt ordna så du kommer med... du saknas!
gronqvist.blogg.se

Postat den: 2012-12-17 / 20:32:33


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:
Spara uppgifter!