Det är möcke nu :-)


För en stund sedan kom Jimmy, Hanna, Julia o Lova så nu får vi njuta av dem några veckor. Vi fick en grymt stooor påse med plockgodis....så där slutade min nyttiga period (den slutade redan i fredags faktskt :-)
 
Det har varit mycket den här veckan faktiskt...lite för mycket. Jamie fyllde ju år i tisdags så då firade vi honom...och på onsdagen kom Corrina o gänget tillbaka så då hade vi lite kalas igen....o sen hade Jamie sitt party på fredagen. Mycket kalas bidde det men det gör inget för Jamie var helnöjd och det är ju huvudsaken.
 
I fredags fick vi en liten Papillon bebis, underbart! Lai åkte in kl 14 till sjukhuset och hade en bebis 14.30 så här spar vi inte på krutet. En liten flcka som vägde 2.800 gram...sicken liten räka. Hon kommer hem från sjukhuset om en halvtimme så då ska vi äntligen få se underverket ;-) Har ju redan förberett o köpt lite presenter i Sverige.
 
Idag har Jamie påbörjat sin dykarkarriär. Han gjorde något som kallas Bubblemaker, en liten miniutbildning som följs av dyk i poolen med massa övningar. Jamie var ju en naturbegåvning och fullständigt älskade det. Nästa vecka ska han för första gången få åka ut på havet och göra ett dyk på Koh Haa....på 2 meter. Om ett år kan ha ta ett open water och gå ner till 12 meter. Ett steg i taget :-) Tidigare i veckan såg de en valhaj på Koh Haa, det hade ju varit coolt!
 
På Lazy Days går det bra...har haft det lite kämpigt på sistone för de har gjort lite konstiga tabbar men det mesta har löst sig nu efter flera knepiga diskussioner med landägaren. Man får ge och ta.....mest ge har vi insett :-)
 
Gjorde mina naglar för första gången sedan vi flyttade till Thailand....varför har jag inte gjort det förut?? Skitcoolt ju och kostar ju typ ingenting...250 bath. M som hon heter är superduktig och har ca 1500 mönster att välja på. Har redan valt ut ett leopardmönster som mamma ska få göra när hon kommer :-)
 
Här förbereder vi paket till Jamies födelsedag. Har man inget inslagningspapper så får man ju vara innovativ :-)
 
Hipp hipp hurra för vår fina Jamie, 9 år!
 
Kalas med familjen i onsdags....
 
...och så var det dags för poolparty/spelparty för kompisarna i fredags.
 
 
9 killar som först badade i poolen, sedan åt pizza...resten av kvällen följdes av en massa spel, både Minekraft och Kinect....och glass o snacks förstås :-)
 
Jamie fick massa fina presenter!
 
Här är de djupt koncentrerade på vem som går in i vems värld osv....det är ju på liv o död! Sedan ser man hur några av dem går iväg och konspirerar...är ju lite som Robinson :-)
 
Här tog vi en paus i vimlet på Lanta och åkte ut alla fyra i djungeln....underbart fint!
 
Öde vägar där allt man hör är fågelkvitter.
 
Idag var det dags för Bubblemaker...
 
Lisa och Jamie går igenom teorin...vad som händer med kroppen, hur utrustningen fungerar, vilka olika tecken man använder under vattnet.
 
Här åkte en något för stor våtdräkt på...
 
Snart dags för resten av utrustningen...
 
Kollar regulator och annat innan de går ner....
 
Jamie var mycket fokuserad hela tiden...
 
De var säkert nere under vattnet i 25 minuter utan att gå upp till ytan. Gjorde massa övningar som att bytte mask under vattnet, övade på att använda reservregulator mm.
 
 
Kram på er där hemma, hoppas ni mår fint allihop!
 
// Caroline
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Sara

Men Gud vad modig Jamie är med dykningen! Heja!!!
Kramar på er <3

Postat den: 2014-02-16 / 22:04:01


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:
Spara uppgifter!