Det rullar på....


Heloooo,
 
Nu kör vi slutspurten i Blekinge. Just denna veckan är vi själva i huset eftersom Corrina o Anders är på semester... vi tar hand om fina Selma. Vi passar på att njuta av sånt som man bara gör när man är ensamma.... typ går omkring nakna, skiter i att städa, äter framför tv:n, kopplar in x-box på stora tvn och ligger o somnar till tvn i sovrummet, ja ni vet :-)
 
Igår var det ju fint väder så vi slängde oss iväg till stranden med Sara, Matte,barnen, Anna o Fia. Det blåste tyvärr så jäkla kallt att vi fick erkänna oss besegrade o bege oss hem till Sara o Mattes altan istället :-) Idag är det också fint men blåser storm så vi har hållit oss inomhus o spelat spel istället, den försvunna Diamanten...barnen älskar det.
 
Lite bilder från senaste veckan....
 
En myskväll med tjejerna Maritha, Ida, Hanna och Mellika.
 
Fina Melli :-)
 
Mamma o Monica kom upp till Ljungby o hälsade på....
 
Det blev lite grillat....
 
o mycket skitsnack :-)
 
Sen var det dags o säga hejdå till Farmor o Farfar för den här gången....
 
Vi åkte vi till Blekinge o då blev det tjejkväll med Anna o Sara.... vi tog en helkväll, satt o filosoferade över livet :-)
Vi överraskade barnen o köpte oss ett Xbox Kinect....de är lyriska...faktiskt är vi det hela familjen, så himla kul att spela, man använder ju inga kontroller utan bara kroppen.
 
Anders värmer upp hojen inför semestern.... i kallingarna o med en cigarr i munnen :-)
 
Det blev en dag på stranden.... eller någon timme iallafall :-)
 
Den försvunna Diamanten. Som vanligt vinner jag hela tiden men jag får ju fejka och låtsas förlora ibland... huvudsaken är att Jens vet VEM som egentligen vann ;-)
 
Vi har nu äntligen bokat in ett hotell i Bangkok som vi hoppas att vi ska trivas på.... valde att lyxa till det lite så vi tog en svit på 65 kvadrat med sovrum, tvrum och kök. Längtar!! Kan vara ett tips till er som ska till Bangkok i framtiden, det heter Legacy Suites Bangkok, kostar ca 500 sek per natt för den största sviten. Frukost ingår. Vi kan ju säga om några veckor om det var bra eller inte.
 
Här ska vi nog överleva :-)
 
Ha det gott allesammans!
 
Kram Caroline
 
 
 
 
 
 
 
 
 


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!