Äntligen klara.... imorgon drar vi till Ljungby!!


Ja så sitter man äntligen här..... på golvet i ett tomt rum...det ekar... allt är städat o klart. Jisses vilket slit, det är ju sjukt jobbigt att flytta. Vi har haft fullt upp varje sekund sista dagarna känns det som så vi har knappt vetat vad vi håller på med eller var vi är på väg. Det ska bli då himla skönt att komma till Ljungby sista dagarna och bara slappa. Det konstiga är att vi har nog inte riktigt fattat att vi faktiskt ska FLYTTA TILL THAILAND :-) Många frågar oss hur det känns nu, men vi har liksom inte hunnit känna så mycket eftersom det har varit full fokus på alla detaljer kring flytten. Men nu när allt är klart så kommer det sjunka in lite mer.... o då kanske vi får panik, haha.

Nu har vi sagt hejdå till alla. Jens mamma var här idag och Anna o barnen var här igår. Nu ikväll var vi förbi o kramade om Sara, Mattias o barnen. I helgen var vi ju hos Mona och träffade alla över en lunch. När vi stiger upp imon så ska vi bara fixa till oss och packa in oss i bilen. Mamma kommer hit och sen åker vi till Corrina för att äta frukost.... och säga hejdå till henne (snyft).

I Ljungby har vi inget internet ute i stugan så vi hörs nog inte mer förrän vi sitter på Papillon i Thailand....ohhh nu fick jag fjärilar i magen :-)

Vi fick våra visum igår förresten.....YES!! Tänk att allt löser sig ändå, varför oroa sig, man måste våga lite på ödet. Valutan har också förbättrats sista dagarna, gott :-)

Nu ska jag gå ner o lägga mig hos killarna, vi sover alla fyra i en säng i källaren. Lika bra o vänja sig för vi kommer ju leva så de närmsta åren :-)






Postat av: Tessan

Men shit, nu blir jag också nervös! ha nu sista underbara dagar och njut av höstsolen- det dröjer väl innan ni får känna den igen! Hoppas resan går bra....och...äh...KRAM

http://thereseboman.blogspot.com Postat den: 2011-09-27 / 22:43:06


Postat av: //pg

Ett stort lycka till med resorten vi kommer snart!!!!

mvh ingela /pg

Postat den: 2011-09-28 / 07:52:01


Postat av: Jessika

Hej! Vill bara önska er en toppen resa och önska er lycka till i ert nya liv i Thailand.

Kram på er!

/ Jessika

Postat den: 2011-09-28 / 08:41:28


Postat av: Anne

Åh så spännande detta äventyr låter! Vi kommer följa bloggen. Hoppas att ni får det toppen!

/ Fam Folbert

(Alma och Jamie gick på kotten tillsammans)

http://www.systeranne.wordpress.com Postat den: 2011-09-28 / 19:05:06


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!