Efter regn kommer alltid solsken :-)


Ja det vill jag verkligen lova! Kanske är det bra att ha det lite tufft ibland för då uppskattar vi verkligen när det är bra. Vi har haft några lugna sköna dagar nu... slappat en del, jobbat en del och umgåtts mycket med vår personal (som jag för övrigt älskar.... hur kunde vi ha sån tur att få just de här människorna hos oss). Det är väldigt härligt att få komma thailand nära på riktigt och få lära känna thailändare på riktigt. När man är turist så möter man bara fasaden som thailändarna sätter upp men nu får vi verkligen lära känna dem som människor och vänner. Vi pratar ofta om olikheterna mellan thailändare och svenskar.....och olikheterna mellan våra kulturer. Framför allt har vi väldigt roligt och skrattar ofta åt varandras olikheter. Vi mobbar varandra hej vilt både vad det gäller utseende och personlighet....så där är inte thailändare och svenskar olika iallafall :-) Vi har verkligen lärt oss att kommunicera också... trots att vi inte kan varandras språk så går det förvånandsvärt bra...vi fattar nästan hela tiden.... vi kan några thaiord och de kan några engelska ord och resten löser sig genom kroppspråk och miner.

Igår hade vi musikkväll, vi satt o spelade varandras favoritmusik på youtube....och fick oss några goda skratt. Men måste ändå säga att en del thaimusik är helt ok...... undrar vad tjejerna tyckte när Jens spelade Lars Kristerz för dem :-)



Loh, Min och Weiw som tar lite rast...



Min flyttade till ett hus ihop med sin man som precis anlänt från hembyn.... så här går det till när man flyttar här nere...en moppe och en städvagn blir perfa!!



Här ska Loh, Min och jag iväg och köpa nya växter....Min har nämligen visat sig tycka om vackra ting, hon vill göra våra land fina...


Här är en del av leveransen...



Och så sätter Min igång.... här är landet vid ingången till Papillon och jag håller ju med om att det kan behövas en ansiktslyftning :-)



Nice va?



Sen gav vi oss på landet inne i restaurangen...




...bidde jättefint!



Oliver hjälpte självklart till :-)



Oliver fick en ny kompis som han gick och bar runt på hela dagen....och här ligger de och vilar tillsammans.



Både Jamie och Oliver har även börjat längta efter torsdag då de ska få öppna första luckan i choklad-kalendern. Bamsekalendern har de redan börjat öppna för den fick man börja med redan 1:a advent. Det märks att små saker blir mycket mer värt här nere...det är liksom JÄTTEKUL för dem.



Det har ju visat sig att vi har en riktigt handarbetare i familjen (har han väl efter mormor) för Jamie är helt såld på att påta som det kallas....varje dag kommer han hem från skolan med nya långa påtor. Han har gjort nyckelringar till mig och Jens...pannband och halsduk till sig själv :-)



I söndags på vår lediga dag gick vi ner till stranden o Klapa Klum. Det var strålande solsken :-)



Oliver var jättesur om ingen ville bada....



Men vi hade ju fullt upp med att dricka..... jag drack en öl när jag låg o solade o kände mig direkt full....snacka om lättpåverkad :-)


Nu har Papillon fyllts upp igen... i natt är vi näst intill fullbelagda så vi har haft mycket gäster i restaurangen..jättekul!

Natti natti.....och kram på er alla :-)


Postat av: pg

hej

nu är det nära fyrstjärnigt

Postat den: 2011-11-29 / 16:33:10


Postat av: pg

Hej på er allihopa nu är det fyrstjärnigt!!!!

Postat den: 2011-11-29 / 16:35:28


Postat av: Corrina

Gud vad fint det blev i alla rabatter, härligt att allt börjar falla på plats. Och nu har du Caroline blivit kanonbrun också :-)) Längtar efter Oliver bajsunge och Jamie som verkar göra allt så fint, jag hoppas att jag kan få en sån fin nyckelring när jag kommer . Puss och Kram

Postat den: 2011-11-29 / 21:50:30


Postat av: Jens

Japp, nästa år höjer vi Bung-priserna rejält:-) Skojar bara, måste hålla med om att det blev super. Tycker du inte jag har blivit brun Corrina??? Finns kanske en anledning till det, någon måste ju jobba på det här bygget:-(

Postat den: 2011-11-30 / 07:39:56


Postat av: Corrina

Jens.. vissa av oss är ju bruna året om :-)) Därför får vi uppmuntra dom som inte är det :-))

Postat den: 2011-11-30 / 12:30:03


Postat av: Jocke

Hej På er!

Vad fint ni har fått!

Ska bli riktigt kul och komma ner och hälsa på er.

Börjar dra ihop sig till avfärd =)

Måste skryta lite.Klarade alla tentor + slut tentan

så nu e man IWSare

"international welding specialist"

Så skönt,så nu får man väl kolla lite jobb i Thailand =)

Kram på er alla från oss.

Postat den: 2011-12-01 / 12:40:07


Postat av: FASHIONSEA

Adventstävling på bloggen där du kan ha channsen att få ett presentkort värt 100 kr!

Vill du inte ha det själv så är det ju snart jul och jag lovar att alla har någon som skulle bli glad!



LYCKA TILL ♥



http://fashionsea.blogg.se/2011/november/firar-forsta-advent-med-tavling-i-sammarbete.html

http://fashionsea.blogg.se/ Postat den: 2011-12-01 / 12:56:45


Postat av: Elisabeth

Hejsan, läser detta inlägg idag den 8 december då vi just landat i Swedala efter en vecka på KapVerde ön Boavista.

Ser att ni har florist talanger i personalen, sansiveria ,dracena mm och jag tor mig se någon art av asparagus i era planteringar. Snyggt jobbat!

Kul att följa er.// Elisbaeth

Postat den: 2011-12-08 / 19:31:35


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!