Packat o klart :-)




Ja, de här väskorna rymmer det vi behöver de närmsta tre månaderna :-) Känns kanon, pirrar rejält i magen! Idag var vi hos mamma o sa hejdå...skitjobbigt...tårarna rann på både mig o mamma. Det är ju så fjantigt, det är ju bara tre månader, ett kvartal o vi vet ju hur fort det går här hemma. Ändå så känns det jättelänge när man ska vara ifrån familjen.

Imon ska vi ta de sista detaljerna, göra några sista ärenden. Lämna Milton, herregud vad det kommer bli jobbigt. Vår älskade Milton! Jag är inte det minsta orolig över att han får det dåligt, tvärtom...han kommer förmodligen aldrig vilja komma hem igen för han kommer njuta till fullo av den underbara familjen som ska ha honom, de kommer skämma bort honom till max. Däremot kommer vi sakna honom, han är ju gosigast i världen!

Sen är det bara att bomma igen, vi plockar bort allt som kan vara av värde innan vi åker imon o lämnar bort så tjuvarna lär gå bet om de tar sig in här...he he he!

Corrina kör oss till tåget på onsdag morgon o sen är det en låååång resa. Vi är på plats på hotellet torsdag omkring kl 16 svensk tid fast i Thailand är kl 22 på kvällen då o vi lär nog stupa i säng :-)

Längtar sååå!!!



Postat av: Tessan

Åh vad det kommer att bli tomt på jobbet! Vad härligt att ni är klara med nästan allt!!

Kram!!

http://thereseboman.blogspot.com Postat den: 2011-01-03 / 22:46:09


Postat av: Tessan

Åh vad det kommer att bli tomt på jobbet! Vad härligt att ni är klara med nästan allt!!

Kram!!

http://thereseboman.blogspot.com Postat den: 2011-01-03 / 22:46:30


Postat av: Therese WB

Ha det helt underbart nu :) kram kram

Postat den: 2011-01-04 / 21:50:02


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!