Nu har vi fått sällskap...


Livet är så himla gott :-)







Nu har tjocka släkten kommit hit o det var underbart att träffa dem. Dock hade de en helt annan energinivå så första dygnet vi umgicks med dem undrade Jens vad som hade hänt med mig för jag blev alldeles stressad och började till och med gå snabbare :-) Men nu har allt häktat ner sig ett hack igen.....

Det är så spännade att Sara och Mattias ska gifta sig på fredag :-) Idag ska vi åka till Saladan o köpa de sista accessoarerna, en sjal och ett armband. Jag var hos frissan igår o färgade håret också vilket inte blev helt lyckat så vi ska försöka fixa till det också idag.




och så var vi plötsligt många fler :-)





Mange o Jens tar en Chang i solen :-)





Ett dopp i Sara o Mattias underbara pool, det har Jamie längtat efter sedan vi såg den första gången.





Oliver rider på sin häst...




JAMIE OCH OLIVERS BLOGG


Nu har alla kompisar kommit hit, Vidar o Valter o Hjalmar o Selma, det var jättekul att träffa dem. Vi har badat o lekt med dem i två dagar nu. Det är tyvärr lite jobbigt att bada just nu för jag (Jamie) har öroninflammation som gör jätteont :-( men vi har hittat öronproppar av silicon som man proppar in i örat o då kommer inget vatten in.


Just nu firar man kinesiskt nyår här i Thailand, en massa festligheter. Det är tydligen många kineser som bor här och därför blir det ganska stort för dem. En sak de gör är att offra mängder av mat, de lägger maten vid de små miniatyr-templen som finns överallt. Så här ser det ut i vår trädgård på Banana Garden just nu.



Det lilla templet som finns i vår trädgård..



Offermaten: Frukt, Cocosnöt, Sprit, Läsk, Ris, Anka, Kyckling, Fisk, Bläckfisk och till sist Tigerräkor (Jättestora räkor som pappa älskar att äta)



Idag har vi ett litet mysterium till er.....ända sedan vi kom hit har vi hittat konstiga högar på stranden på morgnarna och aldrig fattat vad det ...ibland kan man hitta 30-40 högar och de är ungefär 10-15 cm höga och lika breda. Vi har äntligen lyckats få reda på vad som ligger bakom de här högarna men vi tänkte att ni skulle få gissa innan vi avslöjar det. Här kommer lite bilder....







Vi hörs snart igen!


Sawadee kap!



Postat av: Bror

Kul att alla e´samlade,men för guds skull se till att Jens inte uträttar sina behov på stranden;

Högarna ser ju riktigt otäcka ut,så man undrar vad han stoppar i sig:)Kanske e´dom där jätteräkorna...

Hälsa alla!!

Fam Nilsson

Postat den: 2011-02-02 / 22:28:03


Postat av: Caroline

Ha ha, Jag har försökt Jocke, men vad ska jag göra när han inte lyder???

Postat den: 2011-02-03 / 02:12:46


Postat av: bea

jF TROR DET ÄR ELEFANTBAJS..

Postat den: 2011-02-03 / 22:37:38


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!