Sol och värme.... vilken kontrast :-)


Dagarna bara springer iväg och helt plötsligt sitter jag här ....dan före dan..... Just nu sitter jag här vid datorn, Jens sitter några meter bort o snackar med Jimmy o Nettan i baren.... Jamie sitter bredvid och lyssnar med öron stora som grytlock. Naala ligger under min stol och sover. För en timme sedan var jag och tog en massage, det får mig alltid harmonisk och lycklig :-)


En vy från Long Beach häromdagen...




Naala följde med till stranden o mös hon me, vi över för fullt med att ha henne lös nu.




Tröttnar aldrig på dessa solnedgångar....



Det är jättekul nu när vi har familjebesök, det blir många skratt. Jimmy o gänget har haft fullt upp hela veckan med att åka runt och upptäcka Koh Lantas stränder och byar..... de älskar att köra runt på mopparna.



Oliver.... han lyckas alltid sätta på sig byxorna på fel håll....ALLTID :-)



Jamie och Oliver är självklart jätteglada att ha morbror här....



Det var skulavslutning för Jamie härom dagen och det var vädligt juligt...... alla (inklusive vi föräldrar) fick en varsin tomteluva när vi kom. Det var uppträden och sång och sedan fikamingen efter det.



Dans runt granen..... i solskenet :-)



Här gör de raketen..... vilken tur att jag hade fullt upp med att fota :-)



Här ber Jens Oliver för 50:e gången att ta på sig lite kläder, han är ju en riktig nakenfis och vill aldrig ha kläder på sig...



Ilse svängde förbi härom dagen igen..... vi satt o snackade en stund och Cedrik stannade också till..



Jimmy, Nettan och Johan sitter o surfar lite efter frukosten...



Mamma tog sitt vanliga morgondopp....



Pressa pressa pressa!



Här sitter alla grabbarna vid piren och väntar på att Kristoffer och Isabelle ska anlända med färjan från Phuket idag....de var efterlängtade.






Jamie tog kort på den här söta båten.


Nu ska jag slå in sista klappen till barnen, när de somnat ska jag lägga en varsin i deras sängar enligt traditionen :-)......det är allt lite mysigt med jul! Imorgon stänger vi restaurangen kl 14 och sedan ska vi bara umgås och äta julmiddag tillsammans med familjen. Vi har fått tag på en stor julskinka som vi ska griljera, och Jens har rullat en massa köttbullar idag...... sedan har han bakat ett helt underbart gott vörtbröd, ska bli så gott med en riktig skinkmacka imon med senap :-)

Godnatt alla vänner och god jul i stugan!

Kramar Caroline


Postat av: Corrina

Gud vad mysigt ni har det, här har vi det också skönt , ingen snö och ca. 8 grader varmt. Har varit på kyrkogården idag och tänt ett ljus för pappa..... nu är allt färdigt inför i morgon så nu ska vi bara njuta resten av kvällen .. Kram

Postat den: 2011-12-23 / 17:58:09


Postat av: Jessika

Åh...vad härligt det låter. Så kul att följa er hur det går och hur fint ni får det. Ville bara önska er en RIKTIGT GOD JUL o ha det så bra. Många kramar från den gamla förskolefröken Jessika :-)

Postat den: 2011-12-23 / 19:50:01


Postat av: Stina Thyr Alklid

Hej på er alla!



Vill önska er alla en riktigt härlig julafton imorgon. Vi har varit i Lagan och lämnat julblomma till Lisas farfar och "farmor".



Stora juliga kramar från familjen Thyr Alklid

Postat den: 2011-12-23 / 20:14:17


Postat av: Elisabeth

Hej på er! Här är lillejulafton med duggregn och skinkan på griljering i ugnen. Vill önska er en underbarjul och ett spännande gott nytt år. Kram från oss på Sturkö

Postat den: 2011-12-23 / 21:19:34


Postat av: Mona

Vad härligt med julfirande i skolan :-) Här myser vi för fullt ! Nu ska jag lägga handen vid de 3 sista paketen, den traditionella vörtbrödmackan med julskinka & senap med en kall julmust har precis slunkit ner, mums !!Hoppas vi kan höras en sväng imorgon ! God Jul till Er alla. Kram !

Postat den: 2011-12-23 / 21:34:59


Postat av: Monica

GOD JUL PÅ ER ALLA:HA DET ALLDELES UNDERBART MYSIGT TILLSAMMANS:: SAKNAR ER ALLA: HÄR HEMMA BLIR DET NOG EN GRÖN JUL IALLAFALL:

TUSEN KRAMAR TILL ER ALLA: EN SPECIELL FRÅN MIG TILL SONIA: Monica.

http:///gronqvist.blogg.se Postat den: 2011-12-23 / 21:55:17


Postat av: Fam Nilsson

Ja då va det dax igen,

Den långa väntan på Tomten.

Och under tiden man väntar passar vi på och önska er en

GOD JUL & hoppas ni får en riktigt härlig jul.

Postat den: 2011-12-23 / 22:29:22


Postat av: Els-Mari

Ja, vi har också smakat av julskinkan som alla andra, och det smakade bra. Vi ska också ta lite glögg innan vi går till sängs. Vi önskar er en God Jul, och att ni får det riktigt bra på Julafton.Ge barnen extra många kramar, och hoppas dom får många paket. Vi ska fira jul här hemma i Bäckasjögärde, och jag hoppas Tomten hittar hit. Vi hörs igen, och ha det så bra.

Postat den: 2011-12-23 / 22:55:26


Postat av: Benita

Jätteroligt att se vad som händer på andra sidan jorden!! Kontrasterna är stora, idag har vi en regnig och mulen julaftonsmorgon men snön kommer kommer säkert snart så att det blir en sådan där vit jul;)

Ha en härlig julmiddag tillsammans och vi hoppas att tomten hittar til er!

Många jukramar

//Benita

Postat den: 2011-12-24 / 10:12:55


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!