Snart snart snart :-)


Jag o Jens bara skakade på huvudet innan o försökte ta in att det bara är EN vecka kvar o jobba. JAAAAAAAAAA vad livet är härligt :-) Det var ju inte länge sen det var 6 månader kvar o nu är vi nästan i mål!

Det är riktigt mycket på jobbet nu o himla kul är det så tiden bara rusar. Så mycket på gång så jag nästan önskar att jag fick stanna hemma o ta del av allt det roliga på jobbet....NOT! Det kan vara hur kul som helst men ingenting går upp mot att vi snart får känna sanden mellan tårna och solen som gassar o värmer :-)

Vi har kämpat med att renovera hallen i flera veckor nu, och nu är vi äntligen klara, bara några detaljer kvar. Helt kalt på väggarna men vi har beställt förstoringar på foton som vi hoppas ska bli fint. Som vanligt hade vi budgeterat åt skogen men men, det är ju Jens o mig i ett nötskal. Vi landar på mellan 25-30 tusen istället för typ 15, vi försöker att skratta åt det men får väl erkänna att skrattet fastnar lite i halsen.

Skulle gärna ladda upp lite bilder men helt plötsligt har datorn låst sig så att vi inte har tillgång till våra egna foton....hmm..skumt. Varje gång vi klickar på bifoga bild både här på bloggen o när vi ska skicka mail så låser sig hela datorn o vi får stänga ner. Men jag orkar inte bry mig.

Åter till resan....pratade med infektionskliniken i veckan. När man är borta i mer än 4 veckor tycker de att man förutom Hepatit A och B (som ligger på ca 5000 kr för hela familjen) så ska man också ta sprutor mot japansk hjärnhinneinflammation som smittas via mygg. Den sprutan kostar då 8000 kr för hela familjen. Helt sjukt..finns det verkligen folk som tar den undrar jag?? Vaccinationerna kostar ju mer än hela resan....vi vägrar! Vi får vara noga med myggskydd o myggnät, det kostar några hundringar. Haverix har vi redan.

Nu kom Jens hem, nu ska vi fortsätta renoveringen....pöss o kram!



Här skulle man gärna ta ett dopp...



Postat av: Therese WB

Men åh så härligt :) nu börjar det verkligen "brännas"! Är lite avis på er med tanke på kalla Sverige... tar det aldrig slut nångång???

Är vaccinationer verkligen sååå dyra? Ont gör det ju också! Inte klokt!!! Ni får väl duscha i myggmedel ;)

Ha nu en härlig jul o nyår!

Kram Therese WB

Postat den: 2010-12-10 / 15:41:40


Postat av: Caroline

Detsamma Tesse, hoppas ni får en mysig lugn jul. Kram kram!

Postat den: 2010-12-12 / 15:08:35


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!