I love christmas :-)




Mmmm, dan före dopparedan. Det är nåt alldeles speciellt med kvällen innan julafton tycker jag, den är magisk på nåt sätt. Kanske speciellt i år eftersom man är helt insnöad o inte har något annat val än att bara mysa. Vi har inte varit utanför dörren idag förutom en kort runda. Sara, Mattias o barnen var här på en fika i förmiddags, vi hinner knappt aldrig ses längre så det var kul. Att vi sedan har en gemensam resa att se fram emot gör ju inte att vi har mindre o prata om direkt :-)

Nu har vi ätit en god middag, tittat på gamla klassikern Flipper på tv o eftersom de talar engelska fick vi upprepa varje mening för Jamie som sedan skulle kommentera vad han tyckte om allt vi berättade...så vi hörde faktiskt inte så mycket av filmen...men det var mysigt ändå. Jens höll sig dessutom vaken över en timme, måste ju vara rekord, ha ha.

Allt är klart, klapparna ligger under granen o maten inför imorgon är förberedd. Vi ska vara hos Mona, hur trevligt som helst. Dock finns det ett orosmoln på himmelen o det är ifall mamma inte kommer loss. Hon ska fira med oss men hon är helt insnöad i Slätafly tyvärr. De hinner inte ploga småvägarna o hon bor ju mitt ute i skogen. Fortsätter det så här så kommer hon nog få fira jul ensam i år....hoppas det löser sig. Vi skulle gärna hämta henne men om det inte plogas kommer vi inte ens fram.

Nu är vi nästan färdigpackade. Ska bli intressant att se hur allt ska få plats i väskan men det är ju en senare fråga. Vi är väldigt oroade över all snö, vi ska ju åka tåg till Kastrup men tänk om vi blir stående. Vi har iallfall bestämt att åka så tidigt vi kan o sedan tillbringa dagen på flygplatsen hellre. Milton lämnar vi kvällen innan till familjen som ska ha honom när vi är borta. Gud vad vi kommer sakna honom!

Nu ska vi ta upp barnen ur badet, kanske spela något spel o när barnen kollapsat tror jag minsann det blir ett glas rött :-) God jul allesammans, hoppas alla får en underbar jul. Massa kramar!
 



  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!